En extremt lätt arbetssko och arbetskläder i extreme stretch

9 december, 2020

En extremt lätt arbetssko – Carbon – är Mascots senaste nyhet. Med tåhätta av carbon, spiktrampskydd av mascolayer textil och ett återvunnet ytmaterial i polyester som andas, känns den helrätt på vilken fot som helst. Att det snabbt går att vrida fram en perfekt passform och att slitsulan är ultralätt och samtidigt skönt stötdämpande är ytterligare plusegenskaper som motverkar trötta fötter och skonar ben och rygg.

Arbetskläderna från Mascot är gjorda i ultimate stretch, ett material som rör sig i fyra olika riktningar. Det innebär att kläderna blir följsamma och härligt bekväma att röra sig i. Flera av Mascots stretchmaterial håller utmärkt även för industritvätt. Samtidigt har kläderna god passform och Mascot har även en kollektion gjord speciellt för kvinnor, med två olika passformer, Diamond och Pearl.

Socialt och miljömässigt ansvar är viktiga ledstjärnor för Mascot, som har egen produktion med mer än 2000 anställda, certifierad genom SA8000. Det är världens hårdaste certifiering som bara 4000 företag i världen följer ännu så länge.

Det är alltså ingen tillfällighet att du hittar Mascots färgstarka sortiment i Borgunda Bygghandels butiker, där du som kund alltid kan vara säker på att varorna framställs med sikte på minsta möjliga miljöpåverkan, goda sociala villkor och hög kvalitet.

Läs mer om arbetskläder här

Posted in ArbetskläderTaggar:

Kontakta oss