En komplett logistiklösning

Transport och Logistik

Med våra 12 kranbilar, 8 pickuper och flertalet paketbilar löser vi din logistik

Transport & leverans

LogistikBilar

Logistik

För att du själv ska slippa lägga tid på transporten kan vi hjälpa dig med hemtransport av byggvarorna. Oftast gör vi det både enklare och effektivare än vad du själv kan göra.

Antingen kommer leveransen från vårt lokala lager eller direkt från vår leverantör. Vi ser till att kostnaden blir optimal efter dina behov.

Att leveranser sker rätt i byggprocessen är lika viktig. Vi kan hjälpa dig med en just-in-time-leverans till ditt bygge om du så önskar. Våra bilar är ofta utrustade med kran för att underlätta lossningen på plats. Prata med din Borgunda-rådgivare för mer information

Transport och Kranlyft

Att välja rätt transportlösning för dina leveranser är alltid en lönsam affär. På ett bygge läggs det ner mycket tid på att hantera material. Genom att till exempel dela upp leveransen på flera transporter, så att materialet kommer i den takt som materialet behövs, kan denna tid sänkas avsevärt.

Vi rekommenderar alltid dig som proffskund att anlita Borgunda Bygghandel för leverans av materialet till ditt byggprojekt.

Gå igenom projektets förutsättningar och leveransbehov med din Borgunda-rådgivare tidigt i projektet. På så sätt kan rätt typer av transporttjänster och serviceelement väljas för att minimera de totala kostnaderna för ditt projekt.

Du bör alltid sträva efter att materialet kommer till byggarbetsplatsen så nära inbyggnadstillfället som möjligt. Och då så nära inbyggnadsplatsen som möjligt. Med andra ord helst just-in-time.

Lager och Beställning

Den plats i materialförsörjningskedjan, från materialtillverkare till byggarbetsplatsen, som det är svårast att föra ett bra och effektivt lager på är just byggarbetsplatsen. Förutsättningarna där är mest besvärliga, dessutom är det ofta ont om plats och mycket fattas och behövs samma dag.

Hos Borgunda finns personal med utbildning och hanteringsutrustning som enbart hanterar byggmaterial var dag.

Förutom vårt breda sortiment i lager kan vi erbjuda ett mycket stort sortiment av beställningsartiklar. Dessa varor tar vi hem på beställning.

Beställningssortimentet uppgår till 100 000-tals artiklar och omfattar alla våra leverantörers totala sortiment. Leveranstiden på detta sortiment varierar beroende på produkt.

Diskutera med din Säljare om hur vi kan hjälpa dig med beställningar.

Write a comment

Kontakta oss