Skyddsutrustning för proffs och medveten konsument

5 december, 2020

Skydda är Nordens ledande marknadsspecialist när det handlar om skyddsutrustning både för professionella verksamheter och privatpersoner. I sortimentet finns allt från fallskydd till skyddskläder av olika slag.

För yrkesproffsen är skyddsutrustning en självklarhet, men så är det inte alltid för hemmafixaren. Vid renoveringar och nybyggen slarvas det alltför ofta och helt i onödan.

Bra handskar, öron-, ögon- och andningsskydd är små skyddsdetaljer som gör stor skillnad. Det går att undvika att skära upp en oskyddad hand på en plåt, få tinnitus eller i värsta fall en bestående hörselskada efter att ha befunnit sig i en bullrig byggmiljö med hjälp av enkla och prisvärda skydd. En så simpel sak som ett par skyddsglasögon kan faktiskt vara ditt livs bästa investering om olyckan är framme.

I alla Borgunda Bygghandels butiker finns ett bassortiment med olika typer av skyddshandskar, hörsel- och ögonskydd liksom andningsskydd som rekommenderas om du till exempel skär i mineralull eller vistas i dammiga miljöer.

För säkerhets skull finns även första-hjälpen-kit i behändigt format som faktiskt kan rädda livet på dig eller någon annan om det där som inte får hända trots allt händer.

Samarbetet mellan Skydda och Borgunda Bygghandel gör därmed vardagen lite säkrare för både proffs och privatkunder som gärna vill fortsätta uppleva världen med alla sina sinnen.

Läs mer om arbetskläder här

Posted in Arbetskläder, Skydda, SkyddshandskarTaggar:

Kontakta oss