funktion Stil Kvalité

Arbetskläder

Vi spenderar stor del av våran dag i arbetskläder
därför tycker vi det är viktigt med hög kvalite, bra funktioner, stor bekvämlighet och inte minst snygga kläder.
Hos oss hittar du arbetskläder för alla tillfällen
Se kläder i webbshop Se mer här nedan

Mer än bara ett plagg

 

Arbetskläder är mer än bara något som ska hålla dig varm, det ska även skydda kroppen och ha rätt funktion för ditt yrke. Se det som en viktig del i din verktygslåda, med rätt arbetskläder skapar du bättre förutsättningar för ett mer effektivt arbete och en säkrare arbetsplats. 

Arbetskläder och skyddsskor från MASCOT

 

MASCOT producerar ett brett urval av arbetskläder och skyddsskor av hög kvalitet. Hitta arbetsutrustning som passar perfekt till dig och din arbetsdag. MASCOT:s sortiment omfattar allt från arbetskläder och skyddsplagg till skyddsskor och tillbehör.

Brett sortiment

 

Du kommer garanterat att kunna hitta några fina arbetskläder, skyddsskor eller andra plagg i MASCOT:s breda produktsortiment.

MASCOT har i många år levererat skyddskläder, skor och vanliga arbetskläder till alla branscher och företag.

Vårt sortiment vänder sig till hantverkare och arbetande inom service, transport och industri.

Med rätt arbetskläder från MASCOT kommer du att kunna känna dig tryggare på arbetsplatsen.

Kvalitet är det viktigaste för MASCOT, och därför använder vi bra tygkvaliteter från bland annat Tencel®, Coolmax®, Cordura® och många andra.

Gå på upptäcktsfärd i vårt stora sortiment av arbetskläder, skyddskläder, skyddsskor och tillbehör. MASCOT erbjuder de allra bästa produkterna med fokus på komfort, passform, kvalitet och design.

Tested to Work


Vi tillverkar alla våra produkter utifrån vår slogan Tested to Work.
Du hittar inga arbetsbyxor, arbetsjackor, skyddsskor eller annat som inte har provats ut till fullo. Vi använder oss av laboratorietester, användartester, kvalitetskontroll och mycket annat när vi väljer metervaror till skyddskläder och arbetskläder.

Du kommer omedelbart att märka att MASCOT:s arbetskläder, skyddskläder och skyddsskor är Tested to Work.

Projob professional workwear                Ergonomi, funktion & kvalité 

 

Projob ger ett brett utbud från den enklaste bomullsbyxan till högkvalitativa hantverksbyxan med fullstretch, Från enkla marknads T-shirts till väl genomtänkt funtionströjor med optimal komfort och  ergonomisk passform.

Förhöj din synbarhet med varselkläde

 

Många arbetsplattser idag kräver att personalen har ökad synbarhet på sina arbetskläder för att minska olyckor.  Reglerna för varselkläder gäller på varje arbetsplats där det finns någon form av trafik; vägar, parkeringar, flygplatser hamnar, byggplatser, gruvor m.m. Men även mindre och andra typer av företag väljer allt oftare att använda varsel på sina arbetskläder . 

Varselkläder delas upp i 3 klasser.

 

Klass 1
Ger lägsta skydd. Den totala fluorescerande ytan skall vara minst 0,14 m2 och reflexytan 0,10m2. Kan användas om man bara har liten kontakt med enstaka fordon och/eller långsam trafik.

Klass 2
Ger ett väsentligt bättre skydd än klass 1, speciellt i dagsljus, skymning och dimma. Den totala fluorescerande ytan skall vara minst 0,50 m2 och reflexytan 0,13 m2. Klass 2 är oftast aktuell i exempelvis hamnar, vid järnvägar, byggarbetsplatser, parkeringsplatser, skallgång, i lastfordon och på andra områden där man inte kräver klass 3.

Klass 3
Ger maximalt skydd. Den totala fluorescerande ytan skall vara minst 0,80 m2 och reflexytan 0,20 m2. Aktuell i närhet av tät snabb trafik.

 

Minimiområden med synligt material m2
 Klass 1Klass 2Klass 3
Bakgrundsmaterial0,140,500,80
Reflexmaterial0,100,130,20

Smartstore från Mascot
-Ett smart sätt att beställa kläder

 

Smart och felfri beställning
Går dina beställningar av ny arbetsutrustning vanligtvis snabbt, enkelt och felfritt? Det gör de garanterat om du beställer via MASCOT® SmartStore.

För större slutanvändarverksamheter
MASCOT® SmartStore är den perfekta lösningen för stora och mellanstora verksamheter som beställer arbetsutrustning till sina anställda med jämna mellanrum. Lösningen är tillgänglig från alla datorer med internetuppkoppling, dygnet runt. Logga in och beställ nya arbetskläder till dig själv eller hela arbetsstyrkan på några minuter.

Enkelt och användaranpassat
Dina nya arbetskläder – med eventuell logotyp, namn och tjänstetillval – skickas direkt till dörren. De kommer i en låda som packats för hand, antingen till företaget eller till privatadressen – allt enligt vad du väljer. Beställningssystemet är mycket användarvänligt. Du kan dessutom få din återförsäljare att lägga varor från andra tillverkare i MASCOT® SmartStore så att du kan beställa all din utrustning på en enda gång.

Kontakta oss