Kakel och Klinker

Kakel och klinkers har tagit allt med plats i svenska hema och offentliga lokaler – inte bara inomhus utan även utomhus.
– Numera förekommer det till exempel att man lägger samma klinkers i hallen och vidare ut på altanen eller yttertrappan för att få en enhetlig känsla.

Kakel och klinker i våtrum och bostäder

Kakel och klinkers har kommit starkt på senare år, framför allt i våtrum, men även i andra utrymmen i våra bostäder. En förklaring är att allt fler villaägare lägger in värmegolv i sina bostäder – med klinkers på golvet sprids värmen på ett behagligt sätt och bidrar till en skön inomhusmiljö.

Svart, vitt och grått är fortfarande populärt, men nu gör även en rad andra spännande färger och mönster sitt intåg i de svenska hemmen.

Klinker är ett funktionellt material främst till golv för behagliga och lättskötta miljöer. Kakel är en klassiker i svenska kök och badrum. Det passar till allt och ger en känsla av renhet och fräschör.

Klinker och golvvärme brukar vara en bra kombination för både komforten och ekonomin, klinkergolv som är uppvärmt av golvvärme ger en väldigt jämn värmespridning och härlig känsla.

Det är viktigt att välja rätt fästmassa och fogbruk för att få ett lyckat resultat, hos oss hittar du de verktyg som behövs för montage av din kakel/klinker plattor.

Låt oss inspirera dig, besök någon av våra anläggningar och kika på prover i utställningarna.

Kondradssons, Höganäs och Dekora

Leverantörer av kakel och klinkers sedan lång tid tillbaka. – Vi har ett brett välkomponerat sortiment av kvalitetsprodukter som täcker de flesta behov.

Leverantörerna är lyhörda för trenderna inom området och har produkter som alltid ligger rätt i tiden.

Detta i kombination med korta leveranstider och bra support ger fördelar som även kommer våra kunder till del.

Kontakta oss