Tebo Byggtillbehör – Lyckas med plattsättningen

6 november, 2020

När du valt ut det där snygga kaklet och fattat beslutat att faktiskt sätta upp det själv, kan du göra det lätt för dig. Tebo byggtillbehör har allt du behöver för att lyckas.

En gång i tiden startade företaget eftersom man hittat en enkel lösning på ett tidigare knepigt problem: Att få till fogarna mellan kakelplattorna så att det blev rätt avstånd och samma avstånd mellan alla.

Tebos geniala lösning, kakelkrysset, blev en omedelbar succé när det kom ut på marknaden 1973. Sedan dess har fokus legat på att förenkla vardagen både för professionella hantverkare och för medvetna konsumenter som vill göra jobbet själva.

Nya produkter utvecklas bland annat genom Tebos test-team, som består av yrkesverksamma proffs som ger omdömen och kommer med förslag till förbättringar efter att ha provat verktygen i skarpt läge.

Så behöver du en rejäl kakelskärare, en följsam fixkam eller en effektiv bruksvisp hittar du rätt bland Tebos produkter.

För den mer avancerade användaren går det också att investera i till exempel en batteridriven plattlyft eller ett skönt softgriphandtag som går att fästa i en mängd olika, smarta verktyg.

Kvaliteten garanterar funktionen och framför allt – ett proffsigt resultat. Som alltid när du besökt någon av Borgunda Bygghandels butiker.

Posted in badrum, Kakel, KlinkerTaggar:

Kontakta oss