LIP våtrumssystem med högsta kvalitetskontrollerna

6 november, 2020

Det kanske viktigaste av allt när det handlar om kakel och plattsättning är det som inte syns: Tätskiktet. Därför är LIP:s våtrumssystem omåttligt populära.

LIP är troligen det mest använda tätskiktet på den svenska marknaden. Den höga kvaliteten på produkterna borgar för många bekymmersfria år utan oväntade och obehagliga överraskningar och du får tio års garanti om arbetet är rätt utfört.

Våtrumssystem

Tuffa miljöer, varierande underlag eller olika typer av konstruktioner spelar ingen roll – LIP har system som fungerar överallt och produkter som är enkla att arbeta med.

Förutom primers, folie, tät- och fogmassor ingår även smarta tillbehör som färdiga inner- och ytterhörn, rörmanchetter, självhäftande tätningsband och tätningsark som underlättar jobbet och resultatet blir garanterat vattentätt.

Produkterna genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller både internt och externt.

Lim, spackel och puts

I produktsortimentet finns förstås även lim, spackel och puts för alla typer av objekt och alla miljöer, liksom avjämningsmassor för golv och akustikprodukten Thermodyn, som ger en lätt golvkonstruktion som effektivt dämpar ljud.

För det danska företaget som också är etablerat i Sverige, är valet att samarbeta med Borgunda Bygghandel givet. Här vet man att personalen är kompetent och möter proffsiga kunder som vet vad de vill ha.

Posted in badrum, Fuktskador, Kakel, Klinker, Tätskikt, VåtrumsskivaTaggar:

Kontakta oss