Kakel och klinker i världsklass från Dekora

6 november, 2020

Kök och badrum är oftast självklara platser för kakel och klinker. Men även i andra utrymmen, som till exempel hallen är det många som väljer praktiskt, snyggt och lättskött klinker, oftast i kombination med golvvärme.

Att det dessutom är lätt att hitta precis rätt färg, mönster, form och struktur gör att många tycker detta är något av det roligaste som finns när det handlar om byggdetaljer.

Dekora har Sveriges bredaste sortiment när det gäller kakel och klinker. Mellan Gislaved och Anderstorp ligger centrallager och kontor på nästan 15 000 kvadratmeter. Det utrymmet behövs för att kunna husera 3 500 artiklar.

I sortimentet finns allt från sobert klassiska favoriter till färgstarka varianter som kan ge ett lyft åt både rummet och humöret. Både kakel och klinker är roliga byggdetaljer som ger stort spelutrymme åt både det personliga och det funktionella.
Dekora tillverkar själva kakelbårder och dekorer medan man importerar kakel och klinker.

Dekoras naturfärger

Familjeföretaget som grundades på 1960-talet hämtar hem både inspiration och produkter från hela världen som du kan se prov på i alla Borgunda Bygghandels butiker. Den nya i Tibro är inget undantag. Där hittar du alla de hetaste nyheterna med kakel och får en uppfattning om de senaste trenderna.

En sådan trend är naturfärger som hjälper oss att koppla av i en verklighet där det mesta annars går på högvarv och vi är ständigt nåbara. Bland nyheterna i sammanhanget märks bland annat den gröna marmorn Verde Guatemala.

En annan långsiktig trend är hållbarheten, som bland annat avspeglas i Dekoras kollektioner med delvis återvunnet material, både keramik och glas.

Företaget är också inne i ett arbete, Dekora Green, som innebär att den dagliga verksamheten ska bli grön till 100 procent och att alla aktörer man samarbetar med ska ha en verksamhet som är miljömässigt och socialt hållbar.

Därför är Borgunda Bygghandel en naturlig samarbetspartner för Dekora, som också uppskattar de synergieffekter som butikerna ger. Expansionen i Tibro ser man mycket positivt på.

Stort utbud

För dig som gillar att ha mycket att välja på och som vill vara säker på att inte missa det absolut senaste, är det alltså bara att kliva in i någon av Borgunda Bygghandels butiker för att ta del av det digra utbudet.

Där kan du också känna på de olika produkternas struktur och se färgtoner och nyanser med egna ögon. Bland kollektionerna hittar du alla möjliga kulörer och mönster som dessutom går att kombinera på en mängd olika sätt. Kakel och klinker är både kul och kreativt!

Sveriges största utbud av kakel och klinker gör att du kan hitta dina favoriter hos Borgunda Bygghandel oavsett om du vill ha något trendigt, neutralt eller klassiskt.
Med hjälp av tätningssystem och verktyg av världsklass får du dessutom ett tryggt och säkert resultat som du har glädje av i många år framöver.

Posted in badrum, Kakel, Klinker, KökTaggar:

Kontakta oss