Skapa ditt eget personliga badrum

Home / badrum / Skapa ditt eget personliga badrum
Skapa ditt eget personliga badrum

Badrummet är hemmets mest personliga rum och med noggrant utvalda detaljer kan du sätta din egen prägel på det. Den nya möbelserien INR ger dig full frihet att skapa ett både trivsamt och personligt badrum utifrån din egen stil och budget.

INR har en ny möbelserie som tagits fram för att underlätta för dig som ska välja badrumsinredning. För att göra det enkelt består serien av tre delar – underskåp och tvättställ, speglar och spegelskåp samt förvaring.

Tre steg för ditt badrum

– Följ bara de tre stegen för att skapa ett badrum som passar just dig och dina behov, säger Teresia Jensen, marknadschef på Vanna Group, där INR ingår.

De olika delarna finns i flera olika storlekar och utföranden, beroende på vilket utrymme man har, hur man lever och hur budgeten ser ut. Underskåpen har fem olika bredder – från 60 till 140 centimeter – och finns i fem olika färger och träslag eller valfri NCS-kulör. Varje mått finns dessutom i tre olika utföranden – Norm, Ikon och Grand – med olika stil.

Spegelskåpen finns i samma mått som underskåpen och i fem olika modeller, som kan kompletteras med extra tillval.
Förvaringsskåpen finns i bredderna 30, 40 och 50 centimeter samt i fyra olika höjder.

För den som vill sätta ännu mer personlig prägel på sitt badrum har INR även ett brett utbud av olika tillval och smarta lösningar, som till exempel belysning i underskåp, imfria speglar och inbyggda högtalare.

INR är en svensk kvalitetstillverkare med huvudkontor och tillverkning i Jönköping. Alla möbler levereras färdigmonterad och med tio års garanti.
INR badrumsmöbler gick tidigare under varumärket ASPEN.

Leave a Reply