Lager och Logistik

Home / Lager och Logistik

Lager och Beställning

 Den plats i materialförsörjningskedjan, från materialtillverkare till byggarbetsplatsen, som det är svårast att föra ett bra och effektivt lager på är just byggarbetsplatsen. Förutsättningarna där är mest besvärliga, dessutom är det ofta ont om plats och mycket fattas och behövs samma dag.

[one_half][content_slider height=”auto” animation_speed=”0.5″ effect=”slide” easing=”easeInOutExpo” pause_time=”4″ active_slide=”1″ pause_on_hover=”false” touch_control=”true” slides_control=”true” slides_control_hover=”false” arrow_control=”false” arrow_control_hover=”false”]https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/gipsskivor.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/inomhuslager_borgunda.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/Listverk.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/virkesstall.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/isolering_gipslager.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/Finja.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/Lagerstall_lo.jpg[/content_slider][/one_half][one_half_last]Hos Borgunda finns personal med utbildning och hanteringsutrustning som enbart hanterar byggmaterial var dag.

Förutom vårt breda sortiment i lager kan vi erbjuda ett mycket stort sortiment av beställningsartiklar. Dessa varor tar vi hem på beställning.

Beställningssortimentet uppgår till 100 000-tals artiklar och omfattar alla våra leverantörers totala sortiment. Leveranstiden på detta sortiment varierar beroende på produkt.

Diskutera med din Säljare om hur vi kan hjälpa dig med beställningar. [/one_half_last]

Transport och Kranlyft

Att välja rätt transportlösning för dina leveranser är alltid en lönsam affär. På ett bygge läggs det ner mycket tid på att hantera material. Genom att till exempel dela upp leveransen på flera transporter, så att materialet kommer i den takt som materialet behövs, kan denna tid sänkas avsevärt.

[one_half]Vi rekommenderar alltid dig som proffskund att anlita Borgunda Bygghandel för leverans av materialet till ditt byggprojekt.

Gå igenom projektets förutsättningar och leveransbehov med din Borgunda-rådgivare tidigt i projektet. På så sätt kan rätt typer av transporttjänster och serviceelement väljas för att minimera de totala kostnaderna för ditt projekt.

Du bör alltid sträva efter att materialet kommer till byggarbetsplatsen så nära inbyggnadstillfället som möjligt. Och då så nära inbyggnadsplatsen som möjligt. Med andra ord helst just-in-time.

En stor del av kostnaderna kopplat till byggmaterialet på byggarbetsplatsen uppstår vid onödig hantering. Till exempel interntransporter av materialet med bland annat ökade skador som följd.[/one_half][one_half_last][content_slider height=”auto” animation_speed=”0.5″ effect=”slide” easing=”easeInOutExpo” pause_time=”4″ active_slide=”1″ pause_on_hover=”false” touch_control=”true” slides_control=”true” slides_control_hover=”false” arrow_control=”false” arrow_control_hover=”false”]https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/borgunda08b.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/lastbilslap.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/325.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/fiatmariestad.jpg,https://www.borgunda.se/wp-content/uploads/2014/07/Fiatbil.jpg[/content_slider][/one_half_last]
[posttype post_type=”post” post_sort=”category” post_category=”logistik” post_number=”3″ show_images=”true” show_content=”true” shortcode_title=”Logistik”]

Leave a Reply