Utomhusbelysning

Hem / Utomhusbelysning

 

 

Kampanj på Lightson!

-20% rabatt på all Lightson

Rabattkod: Belysning20
använd rabattkod kassan

Gäller i samtliga Borgundas butiker t.o.m 23-06-15.

Ljus är oumbärligt

Utan ljus ser vi inte världen som vi lever i. Ljus är oumbärligt, både inomhus och utomhus.

Ljus kan både vara praktiskt och öka känslan av säkerhet. Vi känner oss I allmänhet tryggare på platser som är väl upplysta. Tänk till exempel på gatubelysning eller belysning på cykel- och gångvägar.

Stämningsaspekten är också viktig för många människor. Vackra sensommarkvällar med släkt eller vänner, i trädgården eller på altanen, blir ännu rikare om ljus får utgöra en del av stämningen. Kort sagt: ljus kompletterar och fulländar.

Är systemet vattentåligt?

Alla armaturer är minst IP44-klassade vilket betyder att systemet tål både regn och snö utan problem.

Viktigt är att produkterna inte hamnar under vatten.

Är ljuskällorna utbytbara?

Luna, Luna65 och Saturnus kan ljuskällorna bytas ut på.

Alla andra armaturer har integrerade ljuskällor.

Vilken färgtemperatur har LightsOn på ljuskällorna?

LightsOn använder 3000 Kelvin i armaturerna, vilket är varmvitt ljus som ger bra färgåtergivning för växter och objekt utomhus.

Utomhusbelysning som du kopplar själv

Systemet är helt Plug & Play, vilket betyder att du själv kan sätta ihop kablarna och lamporna utan problem. Du behöver en transformator som omvandlar starkström till 12 V.Därefter kopplar du ihop dina lampor med kablar och övergångar så att det passar dina önskemål.
Tips är att koppla till en ljussensor efter transformatorn så slipper du tänka på när ljuset ska tändas och släckas. Det bestämmer solen åt dig.

Läs nedan för kopplingsguide och planeringstips.

Inspirationsbilder

Prisvärda kvalitetlampor från LightsOn.

Det är ganska enkelt det vi sysslar med – belysning för utemiljöer med 12V (trygg svagström). Vi fokuserar på dig som privatperson och vi utvecklar produkter som är enkla och snygga med kvalitet som är anpassade för våra klimat här uppe i norr.

 

Exklusiva kvalitetslampor från In-Lite

In-lite är ett ungt nederländskt företag som formger, tillverkar och säljer tonangivande utomhusbelysning med LED. Deras produkter finns att köpa via ett speciellt utvalt nätverk av återförsäljare.

Våra Leverantörer

LightsOn
In-Lite