Belysning

Home / Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning
Belysning

Utomhusbelysning som du kopplar själv

Systemet är helt Plug & Play, vilket betyder att du själv kan sätta ihop kablarna och lamporna utan problem. Du behöver en transformator som omvandlar starkström till 12 V. Därefter kopplar du ihop dina lampor med kablar och övergångar så att det passar dina önskemål. Tips är att koppla till en ljussensor efter transformatorn så slipper du tänka på när ljuset ska tändas och släckas. Det bestämmer solen åt dig.

Ljus är oumbärligt

Utan ljus ser vi inte världen som vi lever i. Ljus är oumbärligt, både inomhus och utomhus.

Ljus kan både vara praktiskt och öka känslan av säkerhet. Vi känner oss I allmänhet tryggare på platser som är väl upplysta. Tänk till exempel på gatubelysning eller belysning på cykel- och gångvägar.

Stämningsaspekten är också viktig för många människor. Vackra sensommarkvällar med släkt eller vänner, i trädgården eller på altanen, blir ännu rikare om ljus får utgöra en del av stämningen. Kort sagt: ljus kompletterar och fulländar.

Enkelt är bäst

Utomhusbelysning kan vara funktionell, framhäva vissa element i trädgården eller användas för att skapa stämning. För varje tillämpning och varje typ av stämning har vi ett urval av högkvalitativa armaturer.

Trädgårdsbelysningen är baserad på 12 volts lågspänning vilket gör att du enkelt kan installera själv och är absolut säker. Du kan installera in-lites 12 voltsbelysning enligt eget önskemål. Till exempel bestämmer du själv om belysningen automatiskt ska tändas när det blir mörkt och hur många timmar belysningen ska vara på. Du kan arbeta in lågspänningskablarna direkt under stenläggningen eller lägga dem i rabatterna och täcka dem med lite jord. Lågspänningskablarna är fullständigt säkra, till och med om en kabel skulle skadas.

Enkelt är bäst. Vårt system är lätt att installera själv och ännu lättare att gilla – med varmt ljus i ljuskällorna och skandinavisk design på lamporna. Vi försöker inte krångla till det så mycket.

Vi är prisvärda. Vid utveckling av produkter är vi noga med att hitta den där fina balansen mellan egenskaper, kvalitet och just priset. Vi vill att du ska känna dig nöjd med helheten. Kompromissen mellan kvalitet och pris ska inte behöva göras när du står där i butiken och ska välja.

Kvalitet från A till Ö. Våra lampor ska hålla. Därför är de tillverkade i bl.a aluminium och syrafast rostfritt stål – det gäller också spetten i marken. Vi använder gummi och inte PVC till våra kablar för absolut bästa hållbarhet.

Tillgängligt för dig. Våra produkter ska inte bara vara enkla att installera, vi vill också finnas tillgängliga för dig.

 

Prisvärda kvalitetlampor från LightsOn.

Det är ganska enkelt det vi sysslar med – belysning för utemiljöer med 12V (trygg svagström). Vi fokuserar på dig som privatperson och vi utvecklar produkter som är enkla och snygga med kvalitet som är anpassade för våra klimat här uppe i norr.

 

Exklusiva kvalitetslampor från In-Lite

In-lite är ett ungt nederländskt företag som formger, tillverkar och säljer tonangivande utomhusbelysning med LED. Deras produkter finns att köpa via ett speciellt utvalt nätverk av återförsäljare.

Våra Leverantörer

LightsOn
In-Lite