Belysning

Home / Belysning
Belysning
Belysning

In-lite och ljus

Utan ljus ser vi inte världen som vi lever i. Ljus är oumbärligt, både inomhus och utomhus.

Ljus kan både vara praktiskt och öka känslan av säkerhet. Vi känner oss I allmänhet tryggare på platser som är väl upplysta. Tänk till exempel på gatubelysning eller belysning på cykel- och gångvägar.

Stämningsaspekten är också viktig för många människor. Vackra sensommarkvällar med släkt eller vänner, i trädgården eller på altanen, blir ännu rikare om ljus får utgöra en del av stämningen. Kort sagt: ljus kompletterar och fulländar.

In-lite planerar i första hand utifrån ljusets funktion, armaturen kommer i andra hand.

Med andra ord: behovet av ljus i din trädgård ska vara den bärande tanken, inte lampans utseende. Vi tycker att man först ska fundera på vilket ljus trädgården behöver och sedan göra ett val ur vårt sortiment.

Utomhusbelysning för en stämningsfull trädgård

Utomhusbelysning kan vara funktionell, framhäva vissa element i trädgården eller användas för att skapa stämning. För varje tillämpning och varje typ av stämning har vi ett urval av högkvalitativa armaturer.

Trädgårdsbelysningen från In-Lite är baserad på 12 volts lågspänning vilket gör att du enkelt kan installera själv och är absolut säker. Läs mer om detta på webbplatsens sida för utomhusbelysning med 12 volt.

Du kan installera in-lites 12 voltsbelysning enligt eget önskemål. Till exempel bestämmer du själv om belysningen automatiskt ska tändas när det blir mörkt och hur många timmar belysningen ska vara på.

Du kan arbeta in lågspänningskablarna direkt under stenläggningen eller lägga dem i rabatterna och täcka dem med lite jord. Lågspänningskablarna är fullständigt säkra, till och med om en kabel skulle skadas.

Idag är LED-belysning den mest miljövänliga och energisnåla lösningen för belysning av trädgårdar.
Trots att inköpspriset än så länge ofta är högre, visar sig LED-belysning i de flesta fall vara förmånligare i längden.

In-Lites produkter kommer alltid med 5 års garanti. Så njut av din trädgårdsbelysning utan att oroa dig!

 

Utvalda produkter

[show_products category=”99″]

Våra Leverantörer