Kök

Vardagsglädje

Vardagsglädje är olika saker för olika människor. Det finns lika många varianter som det finns individer. Gemensamt för dessa vardagliga stunder av välbefinnande är att de ofta inträffar i hemmets naturliga mittpunkt – köket.

Det är i köket vi möts, trivs och ser varandra. Det är här vi samtalar, umgås, äter, leker, spelar spel, läser tidningen, utbyter tankar och erfarenheter.
Visst är det viktigt med praktiska frågor om kökets färg, antal skåp, storleken på avställningsytor med mera.

Men det är minst lika viktigt att trivas i sitt kök, så koppla bort hjärnan och lyssna på hjärtat en liten stund. Vilket kök är snyggast, mysigast, lättast att må bra i !?

Vi har kök i alla stilar och smaker.Vi har kök i trä, målat och laminat och bänkskivor i hundratals varianter.

Kök från Marbodal hos Borgunda

På Borgunda i Skövde kan man i lugn och ro strosa runt och bekanta sig med de olika miljöerna för att få ett kök som stämmer överens med de individuella kraven och drömmarna.

Utställningen består av flera köksmiljöer utspridda i vår utställning med olika stil och utrustning – allt för att ge dig massor av tips och inspiration och hjälpa dig att förverkliga drömköket.

Kök från Ballingslöv i Skövde City

Är du på jakt efter ditt drömkök? Hos oss kan du hitta ditt framtida drömkök, bad, eller förvaring.

Besök oss i vår Citybutik i Skövde för inspiration i en av Sveriges bästa utställningar. Vi jobbar individuellt med dig som kund och ger dig den tid som ert projekt kräver.

Våra Leverantörer

Kontakta oss