Kök

Home / Kök
Kök
Kök
Kök
Kök

Vardagsglädje

Vardagsglädje är olika saker för olika människor. Det finns lika många varianter som det finns individer. Gemensamt för dessa vardagliga stunder av välbefinnande är att de ofta inträffar i hemmets naturliga mittpunkt – köket.

Det är i köket vi möts, trivs och ser varandra. Det är här vi samtalar, umgås, äter, leker, spelar spel, läser tidningen, utbyter tankar och erfarenheter.
Visst är det viktigt med praktiska frågor om kökets färg, antal skåp, storleken på avställningsytor med mera.

Men det är minst lika viktigt att trivas i sitt kök, så koppla bort hjärnan och lyssna på hjärtat en liten stund. Vilket kök är snyggast, mysigast, lättast att må bra i !?

Vi har kök i alla stilar och smaker.Vi har kök i trä, målat och laminat och bänkskivor i hundratals varianter.

Marbodal Center

På Marbodal Center kan man i lugn och ro strosa runt och bekanta sig med de olika miljöerna för att få ett kök som stämmer överens med de individuella kraven och drömmarna.

Utställningen består av ett tjugotal köksmiljöer utspridda på 1400 kvadratmeter med olika stil och utrustning och ett tjugotal köksutställningar – allt för att ge dig massor av tips och inspiration och hjälpa dig att förverkliga drömköket.

Läs mer här

 

Köksarkitekter

På plats finns våra erfarna köksarkitekter, som kostnadsfritt står till tjänst med ritningar, tips och råd.

Den som i lugn och ro vill gå igenom sina köksplaner med arkitekterna kan förslagsvis boka tid. Men det går även a bara komma förbi när det passar.

Läs mer här

Rivstart för Stallsiken

Rivstart för Stallsiken

Borgunda Bygghandel i Stallsiken i Skövde växer vidare. Drygt ett år efter invigningen har den nya anläggningen nu kompletterats med...

Read More

Våra Leverantörer

Marbodal