Angelica hjälper dig att hitta drömköket

Home / Kök / Angelica hjälper dig att hitta drömköket
Angelica hjälper dig att hitta drömköket

Köket är hemmets hjärta brukar det heta och med ett nytt kök får hela huset eller bostadsrätten nytt liv.

Men valet av nytt kök är också förenat med massor av både små och stora beslut. En bra startpunkt kan därför vara Marbodal Center i Tidaholm, Skaraborgs största köksutställning som drivs av Marbodal i
samarbete med Borgunda Bygghandel.

På Marbodal Center arbetar Anneli Andersson och sedan en tid tillbaka även Angelica Ceder med för utet som säljare på Borgunda Bygghandel i Tidaholm.
De står till tjänst med att visa sortiment, ge tips och råd, ta fram ritningar och vägleda från start till mål.

– Det börjar med att vi tillsammans med kunden gör en behovsanalys, förklarar Angelica Ceder. Alla har individuella behov och det gäller att komma på rätt spår redan från början.
De  flesta som kommer hit är väl förberedda och har även med sig en ritning, vilket givetvis underlättar det fortsatta arbetet.

Marbodal har kök för alla smakriktningar och det kan vara lätt att gå vilse i det stora utbudet. Men det  finns ändå vissa grundregler att hålla sig till, menar Angelica Ceder:
– Utseendet och åldern på villan eller bostadsrätten ger ofta en bra fingervisning om vilken köksserie som passar. Allra bäst blir det om köket går i stil med huset och att det  finns någon slags röd tråd i inredningen.

Efter det inledande mötet tar Angelica Ceder fram ett förslag som sedan mejlas till kunden. Därefter är det inte ovanligt att kunden kommer tillbaka för fördjupade diskussioner om olika detaljer och att ytterligare  förslag ”bollas” fram och tillbaka mellan kund och säljare.

Det  Fnns massor av olika kökstillverkare. Vad talar för Marbodal? 
– Framför allt att Marbodal är en kvalitetstillverkare med 90 års erfarenhet. Alla kök tillverkas fortfarande i Tidaholm och kommer till kunden med färdigmonterad stommar och med luckorna på plats.
Det spar tid och pengar. De  flesta kök levereras kompletta med vitvaror och annan utrustning. Genom att Marbodal Center samarbetar med bland andra Siemens och Husqvarna kan man erbjuda helhetslösningar till konkurrenskraftiga priser.

kökskampanj2015November Kökskampanj från Marbodal

Leave a Reply