Borgunda öppnar citybutik i Skövde centrum

23 april, 2022

Inleder samarbete med Ballingslöv kök

Borgunda Bygghandel har i dagarna skrivit på ett hyreskontrakt med en lokal fastighetsägare i centrala Skövde.
Tillträde sker 2022-05-01 och kommer inledningsvis att påbörja en renovering av lokalen som skall anpassas till ett antal utställningskök från Ballingslöv.

Köksdesigners har anställts för att på plats hjälpa kunder med design och utformning utav köksdrömmar.

”Anledningen till denna satsning är att stärka vårt interiöra utbud inom Borgunda koncernen. Vi ser många fördelar med läget i centrala Skövde där det är mycket rörelse. Med köksdesigners på plats kan vi ge kunder den service för att på bästa sätt skapa sitt premium kök från Ballingslöv.” – säger Hans Johansson, VD Borgunda Bygghandel AB.

Ballingslöv AB är en av de ledande tillverkarna av inredningar för kök, bad och förvaring i Skandinavien. Ballingslöv AB grundades 1929 och är beläget i Ballingslöv norr om Hässleholm där produkterna tillverkas med omsorg av dedikerade medarbetare.  Antalet anställda i Ballingslöv AB uppgår idag till cirka 470 personer.

”Stadskärnan är i ständig förändring och på Rapp Fastigheter tycker vi att det är spännande att det traditionella utbudet i centrum blandas med nya typer av verksamheter. Ett showroom med kök från Ballingslöv kommer att komplettera den nya mixen på ett utmärkt vis och stärker entrén till Storgatans gångstråk. Det är extra roligt att ett lokalt företag som Borgunda väljer att göra den här typen av satsning i en av våra finaste lokaler och vi ser fram emot ett gott samarbete.” – Adam Rapp, VD Rapp Fastigheter

Invigning kommer att ske under hösten 2022.

Frågor hänvisas till VD Hans Johansson,
0500 – 44 54 80 alt. [email protected]

Posted in Expansion, KökTaggar:

Kontakta oss