BLI KUND IDAG
  • × Wood Cleaner 5L 1 × 225,00 kr
  • × Ställbar terassfot 1 × 149,00 kr

Delsumma: 374,00 kr

Visa varukorgTill kassan

Borgunda bygger ut på Stallsiken med nya lokaler för maskinuthyrning.

3 februari, 2022

I nära anslutning till det befintliga byggvaruhuset på Stallsiken bygger Borgunda Bygghandel nu nya lokaler för Cramo, som huvudsakligen arbetar med maskinuthyrning.

Den nya byggnaden kommer att omfatta cirka 1100 kvadratmeter och ska huvudsakligen inrymma kontor och lagerytor för Cramos uthyrning av maskiner och annan utrustning till bygg- och anläggningsbranscherna. Byggstarten blir redan i februari, med planerat färdigställande under slutet 2022.

– Med Cramo som hyresgäster blir vi två starka aktörer som går in i ett samarbete med stora synergieffekter. Tillsammans kan vi stärka byggbranschens möjligheter, samtidigt som vi bidrar till ett ännu attraktivare handelsområde för Skövdeborna och företagen häromkring, säger Hans Johansson, VD för Borgunda Bygghandel.

– Vi på Cramo ser fram emot att få flytta till moderna lokaler som är anpassade för vår uthyrningsverksamhet för att stärka vår position i Skövde. Vi ser positivt på att flytta till ett område som växer och bli grannar med Borgunda. Vi hoppas kunna skapa en god och bättre tillgänglighet för våra kunder, säger Gustaf Widmark, Depåchef Cramo Skövde.

Ytterligare upplysningar: Hans Johansson, 0500-44 54 80, [email protected]

Posted in ExpansionTaggar:

Kontakta oss