Rör dig friare i nya arbetsbyxan

Home / Arbetskläder / Rör dig friare i nya arbetsbyxan
Rör dig friare i nya arbetsbyxan

Satsa på bra arbetskläder – både för din egen bekvämlighet och personliga säkerhet. Danska Mascot har lanserat en helt ny typ av arbetsbyxa som ger oöverträffad rörelsefrihet och komfort i kombination med maximal slitstyrka.

 

Den tiden är förbi när hantverkarna använde sina gamla avlagda fritidsplagg som arbetskläder. Utvecklingen inom arbetskläder och personlig skyddsutrustning har gått snabbt och numera använder de fl esta plagg som är specialanpassade för olika arbetsuppgifter.

Mascot, som är en av Europas ledande tillverkare av arbetskläder, har i år lanserat en lång rad nyheter, däribland fl era byxor och knickers i serien Mascot Advanced. Produkterna är resultatet av flera års forskning och utveckling, där användare inom hantverks- och byggbranschen fått testa dem och komma med synpunkter – allt i syfte att få fram en produkt med maximal komfort och slitstyrka.

Nya generationens arbetsbyxor

Den nya generationens arbetsbyxor är tillverkade av hundra procent fyrvägsstretch, som är superelastiskt och ger en helt oöverträffad rörelsefrihet. Stretchmaterialet har extremt hög slitstyrka och byxorna har även försetts med extra förstärkningar på till exempel knä. Mascot Advanced är dessutom utrustade med massor av detaljer för att byxorna både ska vara praktiska och kännas bekväma. På knäet finns till exempel en ficka i samma elastiska stretchmaterial med plats för knäskydd. Blixtlåset på insidan vid knäet kan öppnas för maximal ventilation och de ergonomiskt utformade byxbenen är lätta att reglera med hjälp av tryckknappar vid foten.

Byxorna är även försedda med tumstocksficka, integrerad och avtagbar id-korthållare, verktygsstropp och lårficka med magnetstängning med plats för mobiltelefon.
Mascot Advanced finns i sju olika färger, med olika benlängd och en passform som passar både män och kvinnor.

Leave a Reply