Hem  /   Färg

Färg

Cuprinol Storm Portrait_CMYK_Low-res (96 ppi) JPG_2583
Bild11
Door
12TRA_010
45A_KEY
timthumb
timthumb-4
timthumb-3
timthumb-2
gkhts4mjn00z3f7ok5ho

Målning Utomhus

Trä utomhus ytbehandlas i skyddande och dekorativt syfte. Ytbehandlingens funktion och hållbarhet bestäms av bland annat de ingående materialens egenskaper,arbetsutförandet, klimatet och träkonstruktionens utformning.

Ytbehandling och träunderlag ska kunna samverka under lång tid. Ytbehandling av trä måste underhållas regelbundet. Underhållsintervallen varierar inom vida gränser. För träfasader med täckande färg brukar man räkna med cirka 10 år. Laserande färger har kortare underhållsintervall. För fönstermålning bör man räkna med cirka 5 år. Av erfarenhet vet man att fasader målade med Falu Rödfärg kan fungera utan underhåll i många år.

Cuprinol Fasadfärg Plus
Cuprinol Fasadfärg Plus

Dags att tänka på vårmålningen - Hösten är här, men det är dags att tänka på våren redan nu. Hur ser fasaden ut, borde den inte målas snart? Passa på och köp färgen i god tid så du kan komma igång så snart vädret tillåter.

Anza Platinum
Anza Platinum

Alla tiders utomhuspensler - Anza Platinum är en vinklad fasadpensel med förlängningsbart skaft. Den tar upp mer färg och gör att du kan måla längre innan du behöver doppa på nytt. Den täcker utmärkt bra och lägger ut ett jämnt lager med färg [...]

Sadolin Snickerifärg Super
Sadolin Snickerifärg Super

Helt spårlöst, Sadolin Snickerifärg Super har en mycket bra utflyttning och den kan efterstrykas utan att du får några penselspår. Andra bra egenskaper är färgens exceptionellt vackra yta som ger ett slutresultat som är både exklusivt och tren [...]


Instruktioner/Tips

Våra Leverantörer