Nya arbetskläder från Mascot Workwear hos Borgunda

17 juni, 2019

Mascot Workwear nu i Skövde

Kom in till Borgunda Bygghandel på Stallsiken handelsområde i Skövde och hitta arbetsutrustning som passar perfekt till dig och din arbetsdag. MASCOT:s sortiment omfattar allt från arbetskläder och skyddsplagg till skyddsskor och tillbehör.

Du kommer garanterat att kunna hitta några fina arbetskläder, skyddsskor eller andra plagg i MASCOT:s breda produktsortiment. MASCOT har i många år levererat skyddskläder, skor och vanliga arbetskläder till alla branscher och företag.

Kvalitet är det viktigaste för MASCOT, och därför använder man de bästa tygkvaliteter från bland annat Tencel®, Coolmax®, Cordura® och många andra.

Tested to Work kvalitet

De tillverkar alla produkter utifrån deras slogan Tested to Work. Du hittar inga arbetsbyxor, arbetsjackor, skyddsskor eller annat som inte har provats ut till fullo. De använder sig av laboratorietester, användartester, kvalitetskontroll och mycket annat när de väljer metervaror till skyddskläder och arbetskläder.

Du kommer omedelbart att märka att MASCOT:s arbetskläder, skyddskläder och skyddsskor är Tested to Work.

Läs mer om samtliga arbetskläder här

Brett sortiment i flera serier

Mascot Advanced


En ny serie med stretch, styrka och komfort i särklass. MASCOT® ADVANCED är högt uppskattad av alla hårt arbetande, passionerade människor som kräver det allra bästa av sina kläder.

Mascot Freestyle


För dig som är stolt över ditt hantverk och ditt yrke. Du följer de nyaste tendenserna inom arbetskläder och letar efter kläder som matchar din livsstil. Cool, trendig, bohemisk och självständig.

Mascot Unique


En serie – Åtta färger – Alla branscher – Otaliga uttryckssätt
MASCOT:s bästsäljare i hela Europa. Serien som är så bred att hela spektrumet inom hantverk och industri kan hitta kläder som passar perfekt.

Mascot Hardwear


Hantverkarnas föredragna val av arbetskläder. MASCOT® HARDWEAR är det trygga valet. Särskilt om du arbetar inom exempelvis byggnad eller hantverk, och du och ditt arbete kräver väldigt mycket av dina arbetskläder. MASCOT® HARDWEAR lever upp till alla förväntningar på slitstyrka, smart design, funktioner och rörelsefrihet.

Mascot Rocks


Maskulina, nymoderna arbetskläder tillmötesgår hantverkarna. Glöm allt om traditionella arbetskläder. MASCOT® ROCKS representerar en ny era i branschen.

Mascot Safe


MASCOT har ett av branschens bredaste sortiment inom skyddskläder. Därför har vi delat upp det lite så att du får en tydlig överblick. Alla produkter är EN ISO 20471/EN 471-certifierade.

Mascot Footwear

Skyddsskor kan utgöra skillnaden för om en arbetsdag slutar bra eller illa. Om något tungt faller eller om något vasst sticker upp, är rätt skyddsskor skillnaden mellan en skada och att komma undan helt oskadd.

Godkända skyddsskor
Godkända skyddsskor har många säkerhetsfunktioner. Spiktrampskydd skyddar mot vassa föremål underifrån, och tåhätta skyddar mot tryck, slag och fallande föremål. Halkhämmande sulor får dig att stå fast och stadigt på ojämna och/eller hala underlag. MASCOT erbjuder även kemikalie- och värmebeständiga skyddsskor, samt även antistatiska. Använd produktsökningen för att hitta det du behöver. Jämför och hitta möjligheterna i MASCOTS urval av skyddsskor, skyddssandaler och skyddskängor.

Se samtliga serier på Mascot.se

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Posted in ArbetskläderTaggar:

Kontakta oss