Skaraborgarnas Bygghandel

Home / Dörrar / Skaraborgarnas Bygghandel
Skaraborgarnas Bygghandel

Det började för 70 år sedan med ett sågverk i Borgunda utanför Falköping. I takt med vårt stigande intresse för att bygga och renovera, så har Borgunda Bygghandel växt till Skaraborgs största byggvarukedja.

Vi har anläggningar på sex orter och kommer inom en snar framtid öppna en sjunde i Skövde. Den lokala närvaron är viktig och idag har ingen skaraborgare mer än en halvtimmes bilväg till oss, konstaterar vd Hans Johansson som tillhör tredje generationen ägare.

Familjeföretaget har ett brett sortiment för byggproffs och kvalificerade hemmafixare.

 Våra kunder är medvetna konsumenter. I vårt sortiment hittar de enbart kvalitetsartiklar från välkända leverantörer ? produkter som håller i längden. Rena lågprisprodukter överlåter vi åt andra att sälja.I sortimentet finns Benders marksten, dörrar från Diplomat och Elitfönster, kök från Marbodal, verktyg från Hitachi och mycket mer.

Vi lagerhåller det mesta i byggmaterial och vi har tio kranbilar för bästa logistiklösning. Dessutom är våra medarbetare utbildade och mycket kompetenta inom byggnation. Vi hjälper dig hela vägen från idé till genomförande.

I Borgunda Bygghandels stora mässmonter kan du få tips och inspiration till ditt nästa projekt. Vare sig du ska byta fönster, tak eller badrum så hittar du det här. Paneler, dörrar och marksten finns också med.

Vi ser fram emot att träffa både nya och gamla kunder på Arena Skövde, säger Hans och utlovar fina mässerbjudande på utvalda produkter för hus och hem.

Välkomna till Monter A4:20

Text: Mässguiden.

Leave a Reply