Marbodal lanserar Plus – köksglädje med platsbyggd känsla

13 maj, 2013

Marbodal fortsätter att bygga genuin köksglädje. I höst lanserar de ett helt nytt koncept som förmedlar känslan av ett platsbyggt kök. Den nya serien går under namnet Plus och lanseras som utförande till några av Marbodals mest populära kök: Lindö, Form och Arkitekt Plus. Den nya Plusserien innebär att man kan få ett kök med flera estetiska detaljer i både lantlig och modern stil.

– Med våra Pluskök vänder vi oss till konsumenter som vill ha det lilla extra i sitt kök och som är måna om estetiska detaljer, hantverkskänsla och kvalitet. Plusköken ger en fin och effektfull inramning av lådor och luckor och kunden kommer så nära upplevelsen av ett platsbyggt kök som möjligt. Vi har märkt ett stort intresse för den här typen av kök och det känns roligt att kunna erbjuda utförandet till både lantliga och moderna kök och dessutom till ett pris som är rimligt för en stor mängd konsumenter, säger Johanna Wirsén, kommunikationsansvarig hos Marbodal.

För Marbodal, som är en av de största aktörerna inom kök i Sverige, blir lanseringen av Plus en stor satsning. Lanseringen ligger helt i linje med företagets vision att skapa köksglädje under parollen ”Med plats för livet”. Köket är den alltid återkommande samlingsplatsen och alla Marbodals kök är gjorda för att skapa trivsel samtidigt som de har fokus på kvalitet och hantverk.

– Med våra Pluskök får kunden ett unikt kök med äkta möbelkänsla, som bottnar i Marbodals snart 90 år långa hantverkstradition och erfarenhet som köksbyggare. Här fokuserar vi på kök som ger en platsbyggd känsla och som samtidigt är utvecklat med fokus på att vara lätt att montera och anpassa till olika kökslösningar, säger Johanna Wirsén.

Plus börjar säljas vecka 36 och finns som utförande till köken Lindö, Form och Arkitekt Plus i MDF i målade kulörer (se nedan).

Posted in Kök, Marbodal, Tidaholm, Vår
Write a comment

Kontakta oss