Magnus på Bonk och Bygg

3 april, 2019

”På Borgunda Bygghandel där vet di vad riktiga snickare behöver
– ha vesst!”

Det intygar Magnus på Bonk & Bygg i vårens radio- och tevereklam. Han kommer också att dyka upp på våra tralldagar – kanske med lite trallsång.

Magnus på Bonk & Bygg är en riktigt självsäker hantverkare som vet precis vad han vill.
Helst kliver han runt i butik eller lagerhall på egen hand. Men han vet också att den professionella hjälpen inte är långt borta.

Magnus är speciellt noga med att kolla rakheten på de brädor som han ska köpa: – Hos Borgunda Bygghandel är di faktiskt lite rakare än på andra ställen, säger han på genuin västgötska.
Magnus är aktuell i vårt kampanjblad och medverkar även på våra tralldagar och andra event framöver

MEN VEM LIKNAR HAN?

Någon kanske tycker att SnickarMagnus påminner om Börje Bappelsin från Floby.

– Det stämmer, de är faktiskt kusiner, säger Magnus Athley som är ”pappa” till båda karaktärerna. Snickar-Magnus är inte lika galen som Bappelsin men lika stolt och stöddig över sina gärningar. Han vet allt, kan allt och har gjort allt!
Medan snickarkaraktären är helt ny har Börje Bappelsin firat 30-årsjubileum: – Han kom till någon gång under 1986 när jag spelade in skivor åt Mats Ljung och filmade hans revyer.

Själv har Magnus Athley alltid arbetat med musik i olika former och spelat spralliga karaktärer vid sidan om sina ordinarie jobb, bland annat som ljudtekniker på Radio Skaraborg under många år.
– Mina figurer fi nns alltid med och jag tycker det känns bra att kunna roa människor. Om andra mår bra mår jag också bra, säger han.

– Ha vesst, tillägger Snickar-Magnus.

Posted in Borgunda MagasinTaggar:

Kontakta oss