Hitachi tar hand om dina verktyg

Home / Borgunda Magasin / Hitachi tar hand om dina verktyg
Hitachi tar hand om dina verktyg

För dig som är hantverkare är det viktigt att verktygen alltid finns till hands och fungerar som de ska. Med det nya konceptet Hitachi Fleet Control överlåter du ansvaret för dina verktyg och kan helt koncentrera dig på ditt eget jobb.

De flesta hantverkare har allt att vinna på att överlåta inköp och underhåll av sina verktyg på andra, menar Måns Hermelin, produktchef på Hitachi Power Tools Sweden:
– I dag är det självklart att företag köper tjänster inom allt från städning till bokföring – helt enkelt för att det blir både billigare och bättre. Det samma gäller inköp och underhåll av verktyg.

Hitachi har nu lanserat en helt ny servicetjänst – Hitachi Fleet Control – som underlättar för dig som yrkesmässig
användare. När du köper ditt verktyg ingår samtidigt ett avtal om service. Vid behov av reparation får du verktyget snabbt upphämtat, reparerat eller utbytt samt levererat tillbaka till arbetsplatsen inom fem arbetsdagar.

– Tid är pengar och med Hitachi Fleet Control undviker man dyrbara driftstörningar och avbrott i verksamheten, säger Måns Hermelin.
Borgunda Bygghandel har ett mer än tjugofemårigt samarbete med Hitachi och kan erbjuda omkring 125 olika elverktyg, batterimaskiner, spikmaskiner, kompressorer samt klipp- och bockmaskiner. Numera väljer också många att finansiera sina verktygsinköp med leasing, där även Hitachi Fleet Control ingår i avtalet.

– Genom leasing undviks att medarbetarna använder dyrbar arbetstid för att hantera beställning och inköp samtidigt som företaget slipper att binda upp kapital, förklarar Måns Hermelin.

Hitachi Fleet Control ger även fullständig överblick över alla maskiner, avtal och kostnader genom en särskild webbportal, där du som kund har en egen sida.

Leave a Reply