Välkommen till vår nya butik på Stallsiken i Skövde

Home / Expansion / Välkommen till vår nya butik på Stallsiken i Skövde
Välkommen till vår nya butik på Stallsiken i Skövde

Välkommen till en bygghandel för dig med krav på kvalitet

En bygghandel för dig som är proffsbyggare, semiproffs eller medveten konsument.
Snart öppnar Borgunda Bygghandel sin nya anläggning i Stallsiken – en välsorterad bygghandel för dig som sätter värde på bra kvalitetsprodukter som håller i längden.

 

Borgunda Bygghandel är numera störst i Skaraborg med anläggningar i Borgunda, Tidaholm, Falköping, Vinninga, Mariestad och snart även i Skövde.
I somras köptes den före detta bilhallen utmed Östra Leden som sedan dess förvandlats till en välsorterad bygghandel med fokus på kvalitet och personlig service.

– De rena lågprisprodukterna överlämnar vi åt andra. Vår målgrupp är proffs och kvalificerade hemmafixare som vill ha riktiga grejor – kvalitetsprodukter som håller och som ger bra totalekonomi. Att handla billigt blir ofta dyrt i längden, säger Hans Johansson, vd för Borgunda Bygghandel.

I takt med att Skövde utvecklats till centralort i Skaraborg har det blivit allt mer intressant för Borgunda Bygghandel med en etablering i stan. Men det var först när det rätta tillfället dök upp i Stallsiken som man satte planerna i verket.

ovanflygbild_stallsikenViz_web_ovan

– Läget är helt avgörande och nu får vi ett av Västsveriges absolut bästa lägen. Varje dygn trafikeras Östra Leden av uppemot 16 000 fordon enligt Trafikverkets mätningar, förklarar Hans Johansson.

Fastigheten är totalt 20 000 kvadratmeter, inklusive de 5 000 kvadratmeter som förvärvats av Skövde kommun, där man bland annat ska uppföra en ny lagerbyggnad som komplement till det virkesställ med 120 olika dimensioner som redan finns på plats.

– Etableringen har genomförts i nära samarbete med Skövde kommun, som ställt upp på ett förtjänstfullt sätt för att underlätta processen, säger Edward Eckerlid, vice vd och säljare på Borgunda Bygghandel.

VIZ_70090_web

 vattenfallibutik

Butik på 1 000 kvadratmeter

Den nya byggbutiken har en total yta på cirka 1 000 kvadratmeter och erbjuder, precis som övriga anläggningar, ett brett sortiment av kvalitetsprodukter – allt från spik, skruv och verktyg till marksten och takprodukter.

Från butiken leder en granittrappa upp till ett så kallat entresolplan, alltså en övervåning inne i butiken, på närmare 500 kvadratmeter. Det kommer att stå klart senare i vår och får utställningsytor för premiumprodukter inom kök, badrum, braskaminer, dörrar, fönster, kakel och klinkers.

– Utgångspunkten har varit att skapa en ljus, luftig och lättöverskådlig butik – en butik där både kunder och personal ska trivas, säger Edward Eckerlid.

Personalstyrkan i den nya anläggningen består av ett tiotal personer – samtliga med lång erfarenhet och detaljkunskap om produktsortimentet. Flera har arbetat med byggvaror i över 25 år.

– Men så är också den personliga servicen och det stora kunnandet en av våra främsta konkurrensfördelar och det som skiljer oss från de rena lågprisvaruhusen i branschen, fastslår Hans Johansson.
[warning_box]Vår anläggning i Skövde öppnar 29:e Mars med öppettiderna

06:30-18:00 vardagar samt Lördagar 09:00-13:00.

Välkommen till Jonstorpsgatan 27 Stallsiken.[/warning_box]

Leave a Reply