Takavvattning från Lindab av hög kvalitet

24 augusti, 2021

Länge har Lindab takavvattningssystem varit det självklara valet för proffsen. De olika delarna tillverkas av svensk stålplåt och är faktiskt självläkande om de råkar få en repa eller skråma. Alla delar är nämligen galvaniserade med zink, som gör att småskador snabbt repareras av tillskyndande zinkjoner om stålet friläggs. Det gör att hängrännor, stuprör och alla detaljer som hör till är rostfria och håller i ur och skur, från år till år.

Självläkande plåt med 15 års garanti

På Lindab är man så säker på sin sak att man till och med lämnar 15 års garanti på produkterna, men i själva verket håller de längre än så om de sköts på rätt sätt. Om de inte utsätts för salta havsvindar är den beräknade livslängden 40 år. När de tjänat ut kan de återvinnas och bli till ny plåt, så plåt är ett hållbart material i mer än en bemärkelse.

Takavvattning i flera kulörer

Lindab kulörer

För många är funktionen grundläggande, men estetiken avgörande om man vill till exempel ha möjligheten att matcha taket eller fasaden på huset. Däför finns Lindabs rainlinesystem i massor av olika kulörer, från traditionellt vitt och svart till silver, tegel, koppar och grått.

Med sin höga miljöprofil och sitt fokus på att förenkla för både yrkesproffs och duktiga hemmafixare genom att leverera högkvalitativa lösningar, är Lindab en självklar partner för Borgunda Bygghandel. Från Lindabs sida ser man positivt på Borgunda Bygghandels utveckling med nya satsningar som butiken i Tibro. Den gör det lättare för fler att få tillgång till professionella produkter. En slags förenkling, det också.

Lindab innovativt montage

Lindab montage rörsvep

Förutom att stål är starkt och tåligt rör det sig också mindre än till exempel plast, vilket minimerar risken för sprickor och läckage. Det är därför Lindab har varit proffsens favorit sedan starten 1959. Men på resans väg har det också utvecklats en mängd smarta och innovativa lösningar för att förbättra funktionen och underlätta monteringen.

Det gör att du själv kan fixa ditt eget avvattningssystem, helt eller delvis om du så önskar. Självlåsande ränngavlar med gummilist, rörsvep tillverkade i ett stycke som monteras med ett litet snäpp, lättfixerade, gummitätade rännskarvar och klickmonterade omvikningskupor är bara några av finesserna som förenklar och gör monteringen snabb och säker.

Lindab takavvattning hängränna
Posted in TakavvattningTaggar:

Kontakta oss