Snygga och funktionella plagg

14 december, 2020

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Precis som arbetet underlättas av rätt verktyg och material, så gör rejäla arbetskläder att det blir både enklare och roligare att jobba. I dag finns det mängder av snygga och funktionella plagg att välja på som passar alla typer av arbeten och alla typer av människor.

Hos Borgunda Bygghandel hittar du även skyddsutrustning som gör att du inte behöver tumma på säkerheten.

Att vara snygg på jobbet behöver inte innebära att man klär sig i opraktiska kläder som lätt blir förstörda. I dag finns arbetskläder som är så snygga att man knappt ens tänker på alla de funktionella detaljerna som är insydda i dem. Bra passform, fickor och extraskydd där du behöver dem, oömma material och kvalitetsdetaljer gör att du lätt hittar dina favoriter hos Borgunda Bygghandel.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_shortcode_id=”5zd7oqmyyh”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″ data_shortcode_id=”lnurkwcwur”][cmsmasters_blog shortcode_id=”5849hyi2cg” orderby=”date” order=”DESC” count=”9″ categories=”arbetsklader” layout=”columns” layout_mode=”grid” columns=”2″ metadata=”date,categories,more” pagination=”pagination”][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Posted in ArbetskläderTaggar:

Kontakta oss