Verktyg/Maskiner

Hem / Verktyg/Maskiner
Verktyg/Maskiner
Verktyg/Maskiner
Verktyg/Maskiner
Verktyg/Maskiner
Verktyg/Maskiner

Borgunda Bygghandel jobbar endast med de bästa leverantörerna på marknaden vad gäller skruvdragare, borrmaskiner, kap och gersågar, tigersågar som garanterar maskiner av hög kvalitet och goda garantier.

Allt för att du som bygger ska får en så problemfri vardag som möjligt.

Kompromisslös kvalitet från Hitachi

I Hitachis verktygsprogram förekommer inga kompromisser. Varje maskin är utvecklad för professionellt användande.

Hitachi arbetar kontinuerligt med att utveckla tekniska funktioner och ergonomi ner till minsta detalj.

Hitachi bygger ELVERKTYG FÖR PROFFS. Samtliga Hitachi maskiner är utvecklade för att tåla stor belastning i en professionell miljö, och dom är driftsäkra – år efter år.

Hitachi garanti i 3 år

Hitachi Power Tools inför 3 års garanti på Hitachi elverktyg och batteriverktyg från och med 1 december 2012.  Garantin gäller även batterier och laddare. Den utökade garantiperioden gäller direkt från inköpsdagen – ingen krånglig registrering krävs av återförsäljare eller slutkund. Vi tror att detta är marknadens bästa garantivillkor och ett resultat av Hitachis outtröttliga arbete att tillverka elverktyg som inte bara är så bra som nödvändigt, utan så bra som är möjligt.

Som en följd av Hitachis genomgående höga produktkvalité ges 36 månaders garanti från inköpsdatum för Hitachi el- och batteridrivna verktyg, samt Hitachi batterier och laddare, gällande material eller produktionsfel.

För Hitachi Park- & trädgårdsverktyg, batteri- el- eller bensindrivna, inköpta efter 1/1 2010 ges två års garanti. För Hitachi el- och batteriverktyg inköpta mellan 1/1 2010 och 1/12 2012 gäller två års garanti. För övriga verktyg och tillbehör gäller ett års garanti.

Garantin upphör att gälla vid användning av icke originaldelar.

Läs mer om Hitachis 3 års garanti

 

 

DeWalt yrkesverktyg för proffsen

I över 70 år har DEWALT haft ett rykte om god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner.

DeWalt har ett långvarigt rykte bland hantverkare; tufft, starkt, noggrannt, grovt och pålitligt.

Detta är DEWALTs varumärke. Den gul/svarta färgen är DEWALTs varumärke för verktyg och tillbehör.

Idag har denna tradition byggts in i ett brett sortiment av högeffektiva, elektriska handverktyg och tillbehör.

Accepterandet av dessa DEWALT yrkesverktyg av yrkesmän över hela världen har gjort DEWALT till det ledande märket av yrkesverktyg i Nordamerika och det snabbast växande elvertkygsmärket i världen under de senaste fem åren.

DeWalts Europeiska 1-åriga garanti för elverktyg

DEWALT litar på kvaliteten hos sina produkter och erbjuder en enastående garanti för yrkesmässiga användare av produkten.

Denna garanti gäller utöver och påverkar inte på något sätt dina avtalsmässiga rättigheter som yrkesmässig användare eller dina lagstadgade rättigheter som icke-yrkesmässig användare.

Garantin gäller inom medlemsstaterna i Europeiska unionen och Europeiska frihandelsområdet.

DeWalts Europeiska 3-åriga garanti för elverktyg(PT)

DEWALTs europeiska PT-garanti för din produkt kan förlängas från 1 år till 3 år från inköpsdagen, på följande villkor.

Marknadsledande Makita

Makita Sverige, och är idag marknadsledande leverantör i Sverige av elverktyg för professionellt bruk, vart fjärde elverktyg som säljs i Sverige är en Makita.

Makita utvecklar ständigt sina produkter för bästa ergonomi och kundbehov.  Den oöverträffade kvalitet och tillförlitlighet som möjliggjorts av bolagets starka fokus på forskning och utveckling har gett Makita kunders förtroende över hela världen.

Garanti och säkerställande av kvalitet

Makita kontrollerar noggrant alla produkter i utvecklingsstadiet så att endast förstklassiga produkter når ut på marknaden. Samtliga produkter genomgår ett dussintal tester baserade på säkerhet, funktionalitet, ergonomi och hållbarhet innan de lanseras.

Uppkommer fel under gällande garantitid på grund av tillverknings eller materialfel, lämnas produkten in hos återförsäljaren och denna skickar in produkten till Makita Service-Center i Sollentuna eller annan auktoriserad serviceverkstad där verktyget kommer att repareras utan kostnad.

Gällande garantitider:

Elverktyg: 2år, Batteriverktyg: 2år, Luft/högtryckssortiment: 1år, Bensinverktyg: 1år, Batterier, laddare och tillbehör: 1år

Läs mer om garantivillkor här

Våra varumärken