Nya maskiner med Leasing från Festool

Festool Finansiering PLUS

Låg, fast månadskostnad – Leasa företagets verktyg med Festool FinansieringPLUS.

Det ger ditt företag en lösning som inkluderar allt som behövs när det gäller elverktyg. På dagens arbetsmarknad ges ditt företag en konkurrensfördel genom att kunna erbjuda befintliga och nya anställda möjligheten att arbeta med verktyg från Festool.

Tillförlitlighet och lång livslängd. 

Vid leasing av verktyg med Festool FinansieringPLUS får ditt företag flera förmåner. Optimal totalekonomi uppnås genom att verktygen köps loss till ett lågt restvärde efter 36 månader, så att de kan fortsätta användas i företaget i många år framöver.

Våra Festool-villkor för dig – låg fast månadskostnad:

– ingen handpenning.

– inget behov för försäkring tack vare All-inclusive-garantin.

– ingen automatisk avtalsförlängning.

– fast löptid på 3 år.

Festool FinansieringPLUS gäller endast för företag och kommersiella kunder, inte för privatpersoner.
För att kunna sluta ett finansieringsavtal behöver du ett medgivande från finansbolaget Siemens Financial Services. Finansbolaget tar en kreditupplysning i samband med order. Din lokala säljare hjälper dig vid offertförfrågan.

Borgunda Startpaket – *637 kr per månad – Festool FinansieringPlus

Skruvdragare T 18+3 HPC 4,0 I-Plus

Ingår i Borgundas startpaket för leasing, se nedan.

För full flexibilitet när du borrar och skruvar: helt elektronisk vridmomentinställning, CENTROTEC snabbytessystem, vinkel- och excentertillsats samt djupanslag underlättar alla borr- och skruvarbeten.

Kombinationen av Li-HighPower-batteri och borstlös, underhållsfri EC-TEC-motor gör skruvdragaren T 18+3 lätt, hållbar och uthållig. För att du ska kunna jobba utan bekymmer är både skruvdragaren och batteriet helsäkrade med Festool Service.

Finns i T-form eller – om du hellre vill – i C-form som C 18.

Läs mer om skruvdragaren här

Sticksåg PSC 420 Li 18 Basic

Ingår i Borgundas startpaket för leasing, se nedan.

Med dessa båda känns till och med snäva kurvor som raksträckor. Med 3 800 slag per minut ger den effektstarka, energieffektiva EC-TEC-motorn alltid kraftfull och snabb sågning.

Den speciellt utvecklade hammarstyrningen och de parallellt justerbara styrbackarna garanterar bästa möjliga precision. De fungerar som en tredje styrning och håller sågbladet exakt i spåret.

Och den bästa formen gäller inte bara sågresultatet, utan även den ergonomiska utformningen av våra sticksågar, som gör att du kan arbeta länge utan ansträngning.

Läs mer om Sticksågen här

Dammsugare CTL MIDI I

Ingår i Borgundas startpaket för leasing, se nedan.

Låg vikt, behändig storlek och en mängd smarta detaljer – den nya kompakta dammsugaren CTL MIDI utmärker sig på många plan. Med intuitiv touch-manövrering, slät sugslang och plan förvaringsyta för verktyg och arbetsmaterial.

Med manuell rengöring och huvudfilter som byts utifrån för långvarigt, hälsovänligt arbete. Med integrerad Bluetooth®-teknologi som gör att dammsugaren startar automatiskt via Bluetooth®-batteriet eller fjärrkontrollen.
Och med invändig slangförvaring, Systainer T-LOC-koppling och en praktisk kabelvinda för ordning och tempo.

Alltsammans ger ren luft på arbetsplatsen, enkelt och bekvämt var du än jobbar.

Läs mer om dammsugaren här

Sänksåg TS 55 REBQ-Plus

Ingår i Borgundas startpaket för leasing, se nedan.

Sveriges mest sålda sänksåg år efter år. Robusta TS övertygar alltid med absolut exakta snitt och högsta kapacitet. Lika tillförlitlig som vanligt. TS 55 sågar supersnabbt.

Dessutom garanterar den nya generationens sågklingor perfekt snittkvalitet med maximal sågeffekt.

Med tillbehör som styrskenor och vinkelanslag, genomtänkta och beprövade detaljer levererar TS 55 utmärkta arbetsresultat och ett sågsystem i en klass för sig – för allt skivmaterial.

Läs mer om sänksågen här

Styrskena FS 1400/2

Ingår i Borgundas startpaket för leasing, se nedan.

Uppfunnen och fulländad av Festool: styrskenan. För snitt och noter med imponerande precision.

Med glidbeläggning för att maskinerna ska gå lätt, ett spår för skruv- och enhandstvingar eller splitterskyddet för en splitterfri sågning. Sedan 1964 har den gjort underverk för precision och arbetsbesparing.

Läs mer om styrskenan

Borgunda Startpaket med Festool Leasing

Skruvdragare T 18+3 HPC 4,0 I-Plus, dammsugare CTL, MIDI I, sticksåg PSC 420 EB-Basic, sänksåg TS 55, REBQ-Plus, styrskena FS 1400/2.

*637 kr ex moms per månad

Läs mer om Festool FinansieringPlus här

Kontakta din lokala säljare för mer information