För en säker konstruktion

SKRUV & INFÄSTNING

SE SKRUV I WEBSHOP LÄS MER

Rätt skruv för rätt applikation

 

När vi råder våra kunder att välja rätt skruv utgår vi alltid ifrån applikationen, det vill säga det material som skruven ska fästas i. Med det som utgångspunkt kan vi enkelt tala om för kunden vilken skruv som ska användas för att lösningen ska bli trygg och säker.

ESSDRIVE

 

ESSVE har utvecklat en helt ny typ av träskruv, skapad av proffs för proffs. Den nya träskruven ESSDRIVE har tillskillnad mot andra skruvar en snabbstartad spets som drar in skruven direkt.

Känslan är att ESSDRIVE skruvas in i träet av sig själv. Tack vare den nya patenterade spetsen krävs minimalt anläggningstryck och skonar hantverkarens axlar.

Betongskruv

 

ESSVE Betongskruv är avsedd för snabb och enkel förankring i betong, tegel, hålsten och håltegel. Specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. Den är helgängad med en s.k. “hi-low”-gänga vilket underlättar monteringen. Skruven är tillverkad av härdat stål med blankförzinkad eller CorrSeal ytbehandling.

Gipsinfästning

 

ESSVE Duck Foot är en ny patenterad gipsinfästning som enkelt samt snabbt ger ett starkt och säkert montage i både enkel och dubbel gips.

Karmskruv

 

ESSVE Programa Karmskruv är avsedd för montering av fönster- och dörrkarmar i trä, betong, tegel, lättklinker och lättbetong. Programa Karmskruv ger ett helt justerbart montage.

Vinklar/Beslag

 

ESSVE Ankarskruv med fibercut är avsedd för montering i byggbeslag utomhus, mot underlag av trä. Skruven är tillverkad av härdat stål, med ytbehandling av CorrSeal. Den har TX-fäste/bits. Försedd med ett frässpår vid spetsen för att minska iskruvningsmomentet i hårdare trämaterial.

Kontakta oss