Hem  /   Skruv och Infästning

Skruv och Infästning

Essve Trallskruv
ESSVE ankarskruv
ESSVE Konstruktionsskruv ET-T_milj
ESSVE Konstruktionsskruv ET-T
ESSVE tr4skruv
Essve förpackning
Lättbetongskruv
Pirre och mackan skruvar trall

Rätt skruv för rätt applikation

När vi råder våra kunder att välja rätt skruv utgår vi alltid ifrån applikationen, det vill säga det material som skruven ska fästas i. Med det som utgångspunkt kan vi enkelt tala om för kunden vilken skruv som ska användas för att lösningen ska bli trygg och säker.


Essve Duckfoot Gipsinfästning
Essve Duckfoot Gipsinfästning

Art.nr : 191140 Egenskap : 35 st per förp. Användning : Gipsinfästning som enkelt och snabbt ger ett starkt montage i både enkel och dubbelgips. Klarar tvärlaster på 40-50 kg.

Bandad gipsskruv ESSVE
Bandad gipsskruv ESSVE

Gipsskruv avses för montering av gipsskivor inomhus mot träregel.

Bandad gipsskruv Arvid Nilsson
Bandad gipsskruv Arvid Nilsson

Art.nr : 32807629 Dimension : 3,9x29mm PH2

Essbox och träskruv
Essbox och träskruv

Gör som snickar-Matte! Fyll en hel Essbox med träskruv och bits.

Betongskruv

ESSVE Betongskruv är avsedd för snabb och enkel förankring i betong, tegel, hålsten och håltegel. Specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. Den är helgängad med en s.k. ”hi-low”-gänga vilket underlättar monteringen. Skruven är tillverkad av härdat stål med blankförzinkad eller CorrSeal ytbehandling.

Trallskruv

ESSVE Trallskruv Torpedo MAX III är avsedd för montering av staket, trallvirke etc mot träregel. För mycket utsatt miljö som t.ex. marin miljö, poolområden mm rekommenderas alltid trallskruv av rostfri kvalitet.

Skruven har grövre diameter jämfört med vår vanliga trallskruv, för att klara applikationer med lite högre krav, t ex en altan, som utsätts för större rörelser än vad som räknas som normalt.

Vinklar/Beslag

ESSVE Ankarskruv med fibercut är avsedd för montering i byggbeslag utomhus, mot underlag av trä. Skruven är tillverkad av härdat stål, med ytbehandling av CorrSeal. Den har TX-fäste/bits. Försedd med ett frässpår vid spetsen för att minska iskruvningsmomentet i hårdare trämaterial.

Karmskruv

ESSVE Programa Karmskruv är avsedd för montering av fönster- och dörrkarmar i trä, betong, tegel, lättklinker och lättbetong. Programa Karmskruv ger ett helt justerbart montage.

Gipsinfästning

ESSVE Duck Foot är en ny patenterad gipsinfästning som enkelt samt snabbt ger ett starkt och säkert montage i både enkel och dubbel gips.

ESSVEs skruv Torpedo Max
ESSVEs skruv Torpedo Max

ESSVEs skruv Torpedo Max besparade Skanska 85.000 borrhål! -Det ska vara ESSVE Torpedo MAX A2, ingenting annat! Det är just...

Snickar-Matte väljer ESSVE – igen!
Snickar-Matte väljer ESSVE – igen!

Matte Karlsson, ”Snickar-Matte” med hela svenska folket, väljer samarbetspartners med omsorg. Samarbetet ska både stärka och utveckla hans varumärke. Just...