Garageportar

Byta Garageport

När huset får en ansiktslyftning är det kanske också dags att byta ut den gamla garageporten – både av estetiska och säkerhetsmässiga skäl.
Det går mode i garageportar som i allt annat. Men förutom att passa med husets utseende och färg ska garageporten framför allt stämma med din och din familjs behov och önskemål.

En garageport kostar från cirka 5 000 kronor upp till 50 000 kronor eller mer. Priset beror på bland annat portens material, design, mått, isolering och tillbehör som till exempel kodlås, larm och belysning.

När det är dags att byta den gamla porten finns flera frågor att ta ställning till. Vilken funktion vill du att den nya porten ska fylla? Vill du till exempel ha automatisk öppning och maximal yta inne i garaget? Eller använder du mest garaget som förråd och vill att även de minsta i familjen ska kunna öppna och stänga porten?

Takskjutsport

De eleganta automatiska takskjutportarna öppnas lodrätt uppåt. Det ger dig mer utrymme i och framför garaget – och lämnar hela öppningen fri.

Takskjutportar passar alltid – oavsett om garageöppningen är rätvinklig eller sneddad, har en segment- eller valvbåge. Detta gör den idealisk för modernisering i efterhand.

Berry-port

Allt talar för originalet: Kvalitet och säkerhet, elegans och komfort och en väl beprövad teknik.

Till grund för Berry-portarna från Hörmann ligger kompetensen från över 50 års erfarenhet av garageportstillverkning.

Rollmatic

RollMatic garageport ger ordentligt med utrymme framför och i garaget. Man kan köra fram med bilen och parkera ända intill porten, och dessutom hålls takområdet i garaget fritt. RollMatic-portprofilen är tillverkad av högkvalitativt, korrosionsfritt aluminium och utrustad med ett modernt maskineri från Hörmann som standard.

Maskineriet sitter utanpå konsolen och är därför enkelt att underhålla. Start och stopp sker extra mjukt och tyst hos RollMatic-porten och skonar porten. Inomhusbrytare och garagebelysning finns redan integrerade i styrenhetskåpan.

Våra Leverantörer

Hörmann Svenska startades 1998 och är idag den största leverantör av garageportar på den svenska marknaden.
Tack vare fantastiska tekniska lösningar och en kompromisslös kvalitetssäkring kan Hörmann lämna 10 års garanti på alla sina garageportar och 5 år på Hörmann-maskinerier.

Kontakta oss