Mindre spring mellan arbetsplatsen och bilen

8 oktober, 2012

Tre av fyra hantverkare tycker inte att de har någon bra koll på sin infästning.
Det är kanske inte så konstigt med tanke på att det är en hel del saker att hålla reda på. ESSVE, marknadsledare i Norden på infästningslösningar, bestämde sig för att göra det enklare för sina kunder.
Fyra års produktutveckling senare, introducerades ESSBOX System på marknaden.

Intervju med en av våra kunder

– Jag är väldigt positiv till ESSBOX System. Det funkar bra i min vardag och jag har ordning och reda på mina infästningar, vilket gör att jag kan vara mer effektiv.

Det blir mindre spring mellan arbetsplatsen och bilen och nu får jag alltid med mig de produkter som krävs för varje arbete.
Som snickare är det som sagt en hel del olika typer av infästningar som man behöver, vilka styrs av vilket typ av jobb man ska göra.
Henrik skaffade därför flera väskor som han sedan packat efter jobbtyp.

– Jag har investerat i flera väskor, så nu har jag sju stycken som jag har delat upp efter infästningar för kök, fönster, inomhusarbeten, utomhusarbeten, betonginfästningar, plugg och en med diverse skruvar. Jag har låtit en plåtslagare tillverka en hylla i bilen för att få plats med alla väskor. Jag funderar på att köpa ytterligare en väska till lim och andra tuber. Innan Henrik testade ESSBOX System hade han ingen riktigt bra lösning för sin infästning och det har visat sig vara verkligheten för många i branschen.

Kanske är det också därför som ESSBOX System mottagits så bra av alla som testat det.

– Jag gjorde egna förvaringssystem och kånkade omkring på många olika lådor och kartonger. Med ESSBOX System har jag allt samlat och får en mycket bättre översikt bland mina grejer. Jag har tillsammans med min lärling bollat mycket kring hur vi ska lägga upp förvaringen av våra infästningar, och hur vi ska packa väskorna för att bli så effektiva som möjligt. Vi är båda positivt överraskade av ESSBOX och tycker att det fungerar jättebra. Nu har vi bilen som vår gemensamma verktygslåda och det är ordning och reda.

Att ESSBOX System har många fördelar bekräftas då Henrik får frågan vad han tycker är det absolut bästa med systemet.

– Jag upplever att jag är mycket effektivare nu när jag har ordning på mina infästningar.

I längden så blir det billigare, både för mina kunder och firman, i och med att spillet blir mindre. Nu har jag alltid koll på vilka infästningar jag har, finns de inte i någon av väskorna så vet jag att de är slut. Tidigare köpte jag nytt när jag inte hittade det jag behövde och sen fanns det alltid någon halvfull kartong någonstans som jag upptäckte för sent.

Att ESSBOX System fyller ett efterlängtat behov bland hantverkarna råder det ingen tvekan om. Systemet har redan utvecklats med en rad olika smarta tillbehör så som bilrack och skuminlägg, och fler tillbehör är på väg.
Man kan absolut konstatera att ESSBOX System är här för att stanna.

Posted in ESSVE box
Write a comment

Kontakta oss