Köksarkitekt

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”50″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_padding=”5% 40px 5% 40px” data_bg_color=”#ffffff” data_color_overlay=”#ffffff” data_border_style=”default”][cmsmasters_text]

Erfarna köksarkitekter

Tankarna

Varje dag tar vi emot kunder som funderar på att köpa kök – visar sortimentet, ger tips och råd, tar fram ritningar och hjälper till genom hela processen från start till mål.

– För de allra flesta är det en process som tar lite tid. Visst finns de som kommer in och beställer sitt kök direkt. Men det vanligaste är att det krävs en del funderingar för att komma underfund med vad man vill ha.

Förberedelse

Processen inleds med att kunden mäter upp sitt gamla kök och tar med en enkel skiss till någon av våra köksarkitekter. Ju mer förberedd man är, desto bättre.

Marbodal Center


På Marbodal Center kan man i lugn och ro strosa runt och bekanta sig med de olika miljöerna för att få ett kök som stämmer överens med de individuella kraven och drömmarna.
Utställningen består av ett tjugotal köksmiljöer utspridda på 1400 kvadratmeter med olika stil och utrustning och ett tjugotal köksutställningar – allt för att ge dig massor av tips och inspiration och hjälpa dig att förverkliga drömköket.

Läs mer här

Köksarkitekter


På plats finns våra erfarna köksarkitekter, som kostnadsfritt står till tjänst med ritningar, tips och råd. Den som i lugn och ro vill gå igenom sina köksplaner med arkitekterna kan förslagsvis boka tid. Men det går även a bara komma förbi när det passar.

Läs mer här

Val av kök

– Det är bra om kunderna på ett tidigt stadium funderat på stil på köket. Det är e känslomässigt och högst individuellt val. Vi har ett brett sortiment med kök som spänner över allt från det absolut modernaste med raka linjer och stilrena detaljer till det lantliga och rustika med influenser från naturen.

– De romantiska, lantliga köken kommer allt mer, inte minst de med inspiration från den funktionella shakerstilen med framdragna socklar, inramade luckor och krysspröjs. Det är en tidlös
stil som ger e harmoniskt intryck.

Ett bra sätt att hitta ett kök som passar den individuella stilen är att först välja lucka. Det är designen, materialet och färgen på luckan som i hög grad bestämmer helhetsintrycket på köket.

– Vita luckor dominerar. Men om man förderar ett mörkt material kan det vara bra att lätta upp med ett ljust kakel och ljus väggbeklädnad. Men oavsett stil har tekniken nu på allvar tagit steget in i det svenska köken. Induktionshällen tillhör numera standardutrustningen i de flesta nya kök och många väljer också att uppgradera till en ångugn. Induktionshällen ger väsentligt kortare koktid och därmed energianvändning och med en ångugn bibehålls färger, smaker och konsistens på ett helt annat sätt på maten. De senaste åren har priserna på utrustning som till exempel induktionshällar också gått ned.

– Vårt samarbete med bland andra Siemens, Husqvarna och Thermex ger dessutom stora möjligheter a utrusta sitt kök med senaste teknik till ett förmånligt pris.

Slutord

Köket är som bekant hemmets hjärta. Det är en stor investering som Du ska ha glädje av i många år framöver. Låt oss på Borgunda hjälpa Dig att förverkliga Dina drömmar.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”7mm6mmm2re” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”j0utpromj” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”]

[cmsmasters_blog shortcode_id=”8hl72zveal” orderby=”date” order=”DESC” count=”4″ categories=”kok” layout=”columns” layout_mode=”grid” columns=”3″ metadata=”more” pagination=”pagination”]

[/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Write a comment

Kontakta oss