Borgunda söker husritare/konstruktör till projekteringsavdelning

Borgunda bygghandel är ett företag som ser ljust på framtiden med en fortsatt god orderingång. Därför söker vi dig som vill vara en del av vår fortsatta resa framåt.

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan.

Vi söker nu en husritare/konstruktör till vår projekteringsavdelning. Tjänsten innebär ett nära samarbete med säljfunktioner och produktion där ni tillsammans arbetar för kundnöjdhet och optimala lösningar. Placering på Borgunda Huvudkontor.

Du kommer att omges av duktiga kollegor och ett arbetsklimat som genomsyras av energi, glädje, vinnaranda och teamwork.

Arbetsuppgifter

Som husritare på Borgunda Produktion kommer du att ansvara för projektering av träteknik samt bistå säljare vid projekteringsrelaterade frågor mot externa kunder och intern personal.

Vem söker vi

Du har en tidigare erfarenhet av att projektera/rita tekniskt komplexa produkter, har arbetat inom byggsektorn eller industri med motsvarande uppgifter. Du har sinne och intresse för byggnation och har relevant teknisk utbildning inom bygg, du behärskar ritningsläsning och har god datorvana med erfarenhet av att rita i CAD.

Som person är du social och tycker om kundkontakt. Du har ett strukturerat arbetssätt och brinner för dina arbetsuppgifter. Du är uthållig samt mål- och resultatorienterad och driven samt är en god lyssnare som med skicklighet kan läsa av kundens behov.

Du har ett stort tekniskt intresse och har grundläggande matte- och teknikkunskaper. Du behärskar engelska och svenska i skrift samt tal med ett gott sinne för ekonomi. 

Personliga egenskaper

För att passa i den här rollen vill vi att du jobbar lösningsinriktat och aktivt söker upp kunskap. Du svarar positivt på feedback, är positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som projektör/teknisk ritare.            

Din formella utbildning är av mindre betydelse även om vi tror att du har en teknisk bakgrund och kunskap i CAD. Vad du har gjort, vem du är, vad du kan och vill åstadkomma är viktigast.

Tidigare arbete i konstruktionsprogram är meriterande, främst Pamir/Roofcon/Trusscon eller Vertex.

Läs artikel om färdigkapade byggsatser här

Borgunda-koncernen är ett helägt familjeföretag, har verksamheter idag som innefattar bygghandel, husproduktion, träförädling, logistik, och fastighetsutveckling. Vi finns representerade idag över hela Skaraborg och omsätter cirka 500 miljoner och är 125 anställda.

Tjänsten är heltid och tillsätts omgående, urval sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen, så vänta inte med din ansökan utan ansök redan idag, Varmt välkommen!

Skicka ansökan till
[email protected]

Sista ansökningsdag 14:e December 2023.

Ansök genom formulär

Ange email som vi kan kontakta dig på samt hålla dig uppdaterad kring ansökan.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ladda upp ditt CV genom att dra din fil till rutan ovanför, tillåtna filer är PDF, DOC, ODS, ODT, TXT och en filstorlek på max 2mb
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp ditt personliga brev genom att dra din fil till rutan ovanför, tillåtna filer är PDF, DOC, ODS, ODT, TXT och en filstorlek på max 2mb

Kontakta oss