Utomhusbelysning med LightsOn – Koppla själv

Enkelt att koppla själv

Garden Plug & Play från LightsOn

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård. Du kan själv enkelt installerar och senare bygga vidare upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design,
anpassade för vårt klimat här uppe i norr.

Läs mer om belysning här

Spectrum Decklights 5st

Art.nr : 5018
Ett enkelt sätt för dig som vill mjukstarta ditt ljusprojekt. Paketet innehåller fem stycken Spectrum decklights som passar när du redan har en transformator som du vill bygga vidare på. 

Denna spot är en standard decklight för infällning i ditt trädäck eller stensättning. Du kan också använda den som markör vid ett trappsteg eller som avslut på en nivå i trädgården. Perfekt på en brygga eller längs en gång där du kan skapa ett härligt och mjukt ljusflöde samtidigt som ljuset leder dig dit du ska.

ZENIT Armatur utomhusbelysning 12V – 5 st

Art.nr : 5042
En bra lösning för dig som vill ha flera Zenit i rad på ett plank eller en uteplats. Paketet innehåller fem Zenit, en transformator och en 10m grenkabel för att du lätt ska kunna sätta ihop allt.
En enkelriktad vägg- och terrassarmatur som med sitt dekorativa varmvita ljus lämpar sig utmärkt på fasader, staket, murar, trädäck och terrasser.

Har du trappsteg som behöver markeras för att undvika snubbelrisk är Zenit den perfekta lampan då den inte bländar. Zenit har endast ljus åt en riktning och önskar du ljus åt två håll finns Zenit Duo.

STRAW Dekorativ lampa 12V

Art.nr : 5062
Dessa tre smala fina ljusstrån gör sig lika vackra i skirt prydnadsgräs som bland sommarblommande rabatter. Stråna är dessutom perfekta att placera i krukor vid exempelvis altanens loungegrupp.

De passar även på mindre ytor som på balkongen eller vid entrén. De olika nivåerna på lamporna gör att du enkelt kan skapa en WOW-känsla i trädgården och utemiljön.

POLLUX – pollare

Art.nr : 5089
En snygg och smakfull pollare för exempelvis gångar, garageuppfarter och rabatter. Pollux är så mycket mer än en vanlig pollare. Den är dekorativ och kan användas i syfte att förhöja en trädgård eller uteplats.

De små bubblorna i akrylglaset reflekterar det mjuka ljuset och skapar ett behagligt sken runt sin omgivning. Fint är att sätta flera Pollux i grupp i en perennrabatt eller vid en damm och på så sätt skapa en vacker ljusinstallation i trädgården.

Kontakta din lokala säljare för mer information