Professionell dammsugare i M-Klass

Förebyggande åtgärder mot damm

Damm som inte uppstår från första början kan inte skada någon. Det går att hindra damm från att bildas på många olika sätt. Om vi inte kan förhindra dammet från att bildas kan vi fortfarande binda upp det, dammsuga bort det eller hindra det från att tränga in i våra lungor med skyddskläder och andningsmasker.

Du kan ex. dammsuga bort dammet så fort det bildas. Många elektriska verktyg har ett uttag för att ansluta en dammsugare. Dammsugare med maskinuttag startar automatiskt när det anslutna elektriska verktyget startas.

Kampanj gäller tom 2020-01-31

Art.nr : 1.148-235.0 Egenskaper : 30/1 Tact Te M avlägsnar på ett säkert och tillförlitligt sätt inandningsbart damm i dammklass M som ofta uppstår på byggarbetsplatser. Kompakt grovdammsugare för vått och torrt med en behållare på 30 liter.

Alla typer av farligt, och ibland inandningsbart, fint damm återfinns dagligen på byggarbetsplatser och i verkstäder.

Tack vare sitt nya helautomatiska filterrengöringssystem avlägsnar vår kompakta grovdammsugare för vått och torrt NT 30/1 Tact Te M sådana mängder av fint damm som aldrig har uppnåtts tidigare, samtidigt som en filtreringseffekt på 99,9 % garanteras.

Filterrengöringssystemet och sugeffekten övervakas och regleras hela tiden med sensorstyrd elektronik.

Tack vare sitt integrerade strömuttag med autostart-funktion och fullständigt antistatiskt system (inklusive ledande tillbehör) är maskinen idealisk för direkt uppsugning på elverktyg som ger upphov till damm.

Med hjälp av de nyutvecklade tillbehören, vilka vanligen förvaras säkert på maskinen, kan damm som redan har ansamlats på golvet eller på maskiner utan ansträngning sugas upp i den robusta behållaren på 30 liter med länkhjul av metall och skyddslist.