Kampanj på TEBO

Bygg som ett proffs med produkter från TEBO

Borgunda Bygghandel jobbar endast med de bästa leverantörerna på marknaden vad gäller arbetsmiljö och plattsättning med hög kvalitet och goda garantier för proffs.

Här nedan har vi samlat riktigt skarpa erbjudanden på magnetisk dammdörr samt fixkam set.
Allt för att du som bygger ska får en så problemfri vardag som möjligt.

Samtliga kampanjer gäller tom. 2020-01-31

Art.nr : 934076
Ett unikt system av fixkammar

Fixkam Switch är helt unik på marknaden och dess delar utgör ett komplett system av utbytbara fixkamsblad.

Smidigt set med ett stabilt softgriphandtag och fem stycken lösa fixkamsblad med tandning 4×4 mm, 6×6 mm, 8×8 mm, 10×10 mm och Hummer.

Bladen är tillverkade av rostfritt stål med en skena av aluminium. Bladstorlek: 280 x 115 mm. Handtaget fästes på skenan och bladen byts enkelt ut, förvaras i medföljande låda och tar därför mycket liten plats.

De löstagbara bladen gör att rengöringen efter användning blir enklare i jämförelse med fixkammar med fast handtag.

Handtaget kan placeras längs med hela skenan på bladet och även vändas för att passa både höger- och vänsterhänta. Förvaringslådan har plats för ytterligare två stycken blad och kan kompletteras efter behov.

Art.nr : 869650 Dammskydd av brandbeständig nylon för täckning av dörröppningar vid t.ex. renovering. En rak öppning ända ned till golvet som enkelt öppnas och sedan stängs automatiskt tack vare magneter. Transparent del för insyn. Levereras i en praktisk förvaringsväska. Fästs med tejp. Öppningsmått: 2,05 m.