Kampanj på produkter från Soudal

Bygg som ett proffs med produkter från Soudal

Borgunda Bygghandel jobbar endast med de bästa leverantörerna på marknaden vad gäller fog och lim med hög kvalitet och goda garantier för proffs.

Här nedan har vi samlat riktigt skarpa erbjudanden på flertalet smarta produkter från Soudal.
Välkända och välrenommerade leverantörer som Soudal är innovativa och har patent på flera smarta lösningar vad gäller fog och lim, PU skum.

Allt för att du som bygger ska får en så problemfri vardag som möjligt.

Samtliga kampanjer gäller tom. 2020-01-31

Art.nr : 123777
Geniusgun isoskum Comfort är ett PU-baserat byggskum med den specialdesignade patenterade inbyggda pisolen, Genius Gun, vilket garanterar noggrann dosering och eleminerar behovet av en extern pistol.

För användning inom och utomhus. Fyllning av små och stora hål och hålrum i taket, runt dörren och fönsterkarmar, rörarbete och kabelgenomföringar.

Den är lätt att använda med en hand och kan återanvändas upp till 6 veckor efter öppning.
Pris per styck och innehåller 600 ml.

Art.nr : 115908 Impregnerade rengöringsservetter med en bas av etanol. Med hjälp av servetterna torkas enkelt ohärdad fogmassa bort från arbetsytor, verktyg samt händer. Pris gäller per förpackning och Innehåller 100 stycken.

Art.nr : 144641, 124053 Fix ALL Flexi med en lättanvänd förpackning som eliminerar behovet av en fogspruta. Den perfekta produkten när du letar efter en enda produkt som kan användas både som fog och lim.

Finns i vit eller transparent.