Kampanj på förvaring och skjutdörrar från ELFA

Med en komplett förvaringslösning lämnas inget åt slumpen. Vi hjälper dig att få en genomtänkt inredning planerad efter dina behov, skräddarsydd efter ditt utrymme och designad i din stil.

Just nu har vi kampanj på förvaring och skjutdörrar från ELFA med -25%.
Gäller 
28/10 – 17/11 samt 25/11 – 15/12 på samtliga av BORGUNDAS ANLÄGGNINGAR

Sovrum

En genomtänkt garderob tar tillvara på all yta och hjälper dig att hålla ordning. Kläder, skor, accessoarer som gärna sprider ut sig får sin rätta plats, och du får ett harmoniskt sovrum.

Smarta detaljer i garderoben ger dig bra överblick och gör det lättare att välja dagens outfit, så att dina morgonrutiner förhoppningsvis går mycket smidigare.

Hall

Hallen är det första du möter. Den ska välkomna dig efter en dags arbete och göra dig glad över att vara hemma igen. Här måste familjens alla prylar och intressen kunna samsas.

Och just här brukar skor, väskor, jackor, post, nycklar, träningsutrustning och andra saker slåss om utrymmet. En väl fungerande förvaringslösning skapar plats och lugn i den här viktiga delen av ditt hem.

Barnrum

Barnen har oändligt behov av plats för lek. En förvaringslösning som hjälper till att skapa den platsen står därför högt upp på många försäldrars önskelista. Föreställ dig hur kläder och skor gladeligen delar plats med leksaker och böcker.

Om du redan från början satsar på ett flexibelt förvaringssystem så kan det täcka dina barns behov allt eftersom de växer. Du kan anpassa det till hur högt barnet når i olika åldrar och både du och barnen får en bättre överblick.

Tvättstuga

Tvättstugan är ett bortglömt rum i många hem. Men även här behövs smarta förvaringslösningar för att skapa ett effektivt arbetsflöde. Med noggrann planering och koll på detaljerna kan du skapa all den plats du behöver för att sortera och vika kläder.

För att förvara rengöringsmedel, sängkläder, handdukar och klädnypor. En tvättstuga med plats och ordning gör vardagsrutinerna mycket smidigare.

Garaget

Många garage är så belamrade med utemöbler, trädgårdsredskap och sportutrustning att bilen inte får plats. Att förvara sakerna på väggarna är den optimala lösningen.

Med Elfa skapar du plats för verktyg, redskap och annan utrustning. Perfekt för säsongsförvaring av skidor, golf- och hockeyutrustning, färgburkar och alla trädgårdsprylar. Genom att använda ytan i garaget smart får du plats med mer och till och med bilen.