Tänk om arbetskläder kunde andas lika mycket design och passion, som funktion?

Med denna inledande tanke grundades DePalma Workwear 2016. Vi såg en ny generation hantverkare, från snickare till restaurangpersonal och mekaniker, som var redo att lämna gamla stereotyper och sätt bakom sig. Vi såg en möjlighet att ruska om en förlegad bransch.

Efter att i många år ha skapat och utvecklat svenska modeföretag på internationell nivå kändes det spännande att ta sig an workwear med en stilambition. Från kontoret i Stockholm designar, säljer och marknadsför DePalma Workwear-teamet arbetskläder för en ny generation hantverkare.

Den inledande tanken har blivit verklighet; DePalma Workwear ritar om kartan för arbetskläder.

Arbetskläder som är – Tested to Work

Du kommer garanterat att kunna hitta några fina arbetskläder, skyddsskor eller andra plagg i MASCOT:s breda produktsortiment. MASCOT har i många år levererat skyddskläder, skor och vanliga arbetskläder till alla branscher och företag.

Vårt sortiment vänder sig till hantverkare och arbetande inom service, transport och industri. Med rätt arbetskläder från MASCOT kommer du att kunna känna dig tryggare på arbetsplatsen. MASCOT erbjuder de allra bästa produkterna med fokus på komfort, passform, kvalitet och design.

Vi tillverkar alla våra produkter utifrån vår slogan Tested to Work. Du hittar inga arbetsbyxor, arbetsjackor, skyddsskor eller annat som inte har provats ut till fullo. Vi använder oss av laboratorietester, användartester, kvalitetskontroll och mycket annat när vi väljer metervaror till skyddskläder och arbetskläder. Du kommer omedelbart att märka att MASCOT:s arbetskläder, skyddskläder och skyddsskor är Tested to Work.

DePalma

Mascot

Skydd