Inomhusfärg från Nordsjö

Nordsjö Master inomhusfärg

Ett svanenmärkt produktsortiment med färg, spackel och grundfärg – speciellt framtaget för medveten konsument och hantverkare.

Nordsjö Master är ett unikt sortiment med vägg-, tak- och snickerifärger samt spackel, som är speciellt framtaget för den som vill ha det där lilla extra – och naturligtvis är hela sortimentet svanenmärkt.

Medveten konsument och hantverkare som utför målningsarbete är en växande kategori och för att möta deras krav på produkter som har en hög kvalité och är miljömärkta samt är både lätta att applicera och har en utmärkt täckförmåga har Nordsjö tagit fram ett specialsortiment – Nordsjö Master. Nordsjö Master-produkterna har med andra ord allt man behöver för ett lyckat slutresultat.

Rätt färg på rätt plats

Så här målar du väggarna steg för steg i en enkel guide från Nordsjö

• Börja att måla vid kanter, hörn och lister med en pensel och stryk ut med en liten roller (sk sparmålning). Bästa resultat utan ojämnheter får du om det sparmålade området inte har börjat torka. Sparmåla därför en vägg i taget.

• Doppa rollern i färgtråget och fyll rollern med så mycket färg det går utan att det droppar. Tips – du inte ska kunna se rollerns ludd. Börja med att rolla uppifrån och ner, och inte mer än två rollerbredder i taget för bäst resultat.

• Packa in roller, tråg och penslar i en plastpåse efter första strykningen. Låt det första lagret färg torka och slutmåla sedan med ett lager till. Ta bort tejpen direkt när du är klar.

Kontakta oss