Hultafors

Proffsverktyg

Utvecklad av proffs för proffs
se verktyg i webshop Läs mer

Verktyg värda att lita på!

 

När du väljer ett verktyg från Hultafors kan du vara säker på att du får ett verktyg som levererar bästa möjliga funktion, precision och kvalitet.

Hultafors har unika kunskaper om de professionella användarnas arbetsdag. Och även en unikt stor erfarenhet. Det hela började 1883 då Karl-Hilmer Johansson Kollén konstruerade den numera världskända tumstocken. Sedan dess har vi utvecklat och tillverkat verktyg för hantverkare.

Vi erbjuder ett brett urval av handverktyg för alla typer av professionellt hantverk. Våra produkter har utvecklats i samarbete med professionella användare med målsättningen att göra arbetsdagen så enkel och effektiv som möjligt. Vi låter till exempel professionella användare testa produkterna tills alla är nöjda med resultatet. För oss är det enda sättet att se till att våra produkter lever upp till vårt löfte – verktyg att lita på.

Hultafors produkter har utvecklats med ditt bästa i åtanke. Vi strävar efter att utveckla ergonomiskt utformade produkter tillverkade i hållbara material och med lång livslängd. Därigenom kan vi maximera våra produkters livslängd och samtidigt minimera vår miljöpåverkan.

Kontakta oss