Golvkampanj på Parkettgolv, Laminatgolv och ModularOne

GOLV EN VIKTIG DEL AV INREDNINGEN

Golvet är en viktig del av inredningen. Det ska vara praktiskt, tåla mycket och dölja smuts och damm.
Det ska också vara vackert att se på och passa ihop med inredningen.

Oavsett om du väljer mönster och färg som harmonierar med övrig inredning eller om du föredrar ett golv som bryter av, ska du vara noga och alltid välja något du själv tycker om. Stormönstrat, småmönstrat eller enfärgat är också en smaksak. Ett grundtips är att välja enfärgat eller småmönstrat till små utrymmen och stormönstrat till större rum och utrymmen.

Olika färger. Svart eller vitt. Rött eller blått. Ljust eller mörkt. Varmt eller kallt. Färg är en hel vetenskap och att välja färg kan ibland bli det allra svåraste valet.

Låna hem prover och se och känn efter vad som passar bäst i just ditt hem. Det är det allra bästa råd vi kan ge. Tala med oss på Borgunda som har prover för hemlån.

Oavsett vilket golv du väljer skall du alltid ha en bra avtorkningsmatta både utanför och innanför ytterdörren. Då stoppas smuts och grus redan innan det kommer in. Möbeltassar under stolsben, det är en annan viktig detalj för att skydda golven.

Parkettgolv

Tjärö Ek 3-Stav

Art.nr : 8723023
Egenskap : 13mm 3-stav ek parkett med matt lack.

Tjärö är Tarketts hyllning till rent trä där ursprung, hållbarhet och funktionalitet omsätts i oförädlade mönster som naturen själv har skapat dem. Omslipningsbar parkett ytbehandlad med den mycket slit och reptåliga Proteco Natura matt lacken.

Golvet är lättlagt med klicksystemet 2-Lock. Anpassad för det nordiska klimatet med stor skillnad i luftfuktighet mellan sommar och vinter.

Priset gäller per kvadratmeter och finns även som beställningsvara på samtliga anläggningar. Ev. frakt tillkommer.

Finns även som beställningsvara i 2-stav  (399 kr ink moms)  och plank (499 kr ink moms), Ev frakt tillkommer.

Parkett Vit Ek 3-Stav

Art.nr : 1702428
Egenskap : Parkettgolv i utförande om trestav ek vit mattlack, 13 mm av hög kvalitet från Parador med . Slipbart. Patenterat klicksystem för läggning utan lim.

Priset gäller per kvadratmeter och finns även som beställningsvara på samtliga anläggningar. Ev. frakt tillkommer.

Modular One Elastiskt golv

Modular ONE, det effektiva och progressiva flerskiktsgolvet i autentisk och modern design. Som mångsidig användbar elastisk golvbeläggning står Modular ONE emot vardagens utmaningar – den är slitstark samt ger ett friskt boendeklimat och är lättskött.

Utöver exklusiva dekor och robusta ytor med karaktärsfull känsla och optik, är det ett tyst golv utan mjukgörare som ger glädje från topp till tå. Ekologiskt vägvisande uppfyller Modular ONE ”Made in Germany“ de högsta kraven på hållbart boende.

Modular One är plastgolv av hög kvalitet, avsedda för internsiv anändning för privat bruk med livstids garanti, andra särskiljande egenskaper är att den har hög fukttålighet och en hög slitstyrka tillsammans med en genuin träkänsla.

Modular One Rustik Grå

Art.nr : 9295909
Egenskap :  Plastgolv av hög kvalitet, avsedda för intensiv användning med livstids garanti för privat bruk. Hög fukttålighet och slitstyrka med en genuin träkänsla.

Priset gäller per kvadratmeter och finns även som beställningsvara på samtliga anläggningar. Ev. frakt tillkommer.

Modular One Ek Spirit

Art.nr : 9297314
Egenskap : Plastgolv av hög kvalitet, avsedda för intensiv användning med livstids garanti för privat bruk. Hög fukttålighet och slitstyrka med en genuin träkänsla.

Priset gäller per kvadratmeter och finns även som beställningsvara på samtliga anläggningar. Ev. frakt tillkommer.

Laminatgolv

Laminat 400

Art.nr : BASIC 400 utan V-Fas
Egenskap : Laminatgolv med Safe-Lock Pro
Slitstarkt laminatgolv med förbättrade Safe-Lock Pro klickmekanismen. 12 års garanti för privat bruk.

 

Varianter: Finns i nio olika varianter.
Urval på varianter nedan med prover i butik.

Vinylgolv

VINYL CLASSIC 2030

Art.nr : 6081933 – Ek vit kalkad
Egenskap : Vinylgovl i hög kvalitet på HDF-stomme är det idealiska valet för människor med höga anspråk på kvalitet och med sinne för individuell rumsdesign. Klicksystemet garanterar en enkel läggning, svällningsskyddade bärplattor ger tillförlitligt skydd mot fukt. Livstidsgaranti för privat bruk.

Golven finns som beställningsvara på samtliga anläggningar, Ev frakt tillkommer. Bilder kan skilja sig mot verklighet.

List för golv

Listverk från EHL i olika utföranden och profiler.