Garderobsinredning och Skjutdörrar

Nio av tio svenskar har onödigt mycket kläder och skor – så mycket att många till och med har svårt att stänga garderoben, visar Elfas undersökning.

Inredning för välorganiserad förvaring

Med en komplett förvaringslösning lämnas inget åt slumpen. Vi hjälper dig att få en genomtänkt inredning planerad efter dina behov, skräddarsydd efter ditt utrymme och designad i din stil.

Till denna väljer du skjutdörrar som matchar resten av rummet och som glider tyst och mjukt utan att ta något svängrum. Funktionellt och snyggt på både utsidan och insidan.

I 65 år har Elfa varit ett av världens ledande företag inomsegmentet för måttanpassade förvaringslösningar.

Med många års erfarenhet, ständig produktutveckling och storproduktionskapacitet kan Elfa erbjuda förvaringslösningar med skandinavisk design i fokus som är funktionella och flexibla ochkan anpassas efter utrymme och behov.

Unika Skjutdörrar

Lumi skjutdörrar sparar plats i ditt hem och anpassas efter ditt utrymme och din stil. Du får en unik möbel som rymmer en funktionell förvaring eller fungerar som avdelare mellan rum.
Med ett brett sortiment av fyllningar och profiler är det lätt att få skjutdörrarna att passa in i din övriga inredning, vare sig den är klassiskt elegant eller trendigt modern.

Deras möbelinredning är framtagen för att vara lika snygg som den är smart. Du kan välja bland olika färger på stommarna, om du vill ha melamin eller faner och du kan välja mellan fyra olika färger till dina glasfronter på lådorna.

Du kan även välja om du vill ha vit, svart eller platinumfärg på dina ståldetaljer som skoställ, meshbackar etc.

Vad matchar din stil? Funktioner som mjukstängande lådor, hyllsektion med fack och klädstång med belysning kan du också välja till för att passa dina förvaringsbehov.

Vi skräddarsyr inredningen på både höjden och bredden för att den ska passa perfekt till ditt utrymme.

Matcha din genomtänkta inredning med passande skjutdörrar och du har en komplett förvaringslösning du verkligen kommer att vara nöjd med.

4 smarta tips när du planerar din nya garderob

  • Mätt utrymmets bredd, höjd och djup på tre ställen.
  • En förvaring med skjutdörrar behöver ett något större djup än om du har utan.
  • Var noga när du mäter.
  • Gör gärna en skiss med samtliga mått, och fota gärna utrymmet, som du tar med till din butik. Markera även ev. vägguttag, lister eller rördragningar på skissen.

Kontakta oss