Borgunda söker säljare till Huvudkontoret

Borgunda bygghandel är ett företag som ser ljust på framtiden med en fortsatt god orderingång. För att tillgodose marknadens behov är vi inne i en expansiv fas. Därför söker vi dig som vill vara en del av vår fortsatta resa framåt.

Vi söker dig som gillar varierande försäljning, då vi jobbar med både proffs och medveten konsument. Du gillar att göra affärer, har en god förståelse och vägleder kunden till rätt materialval. Du kommer ingå i Borgundas försäljningsorganisation där du arbetar aktivt tillsammans med försäljningschefen för att hitta affärsmöjligheter.

Krav är B-kort

Meriterande är tidigare erfarenhet av försäljning samt kund och produktkännedom.

Vi ser att du en person som kan jobba både självständigt och i grupp med ett högt serviceansvar. Vill du vara med att bygga Borgunda vidare tillsammans med oss? Vi har positionerat oss som ett företag som ligger i framkant, därför är utbildning och utveckling en viktig pusselbit för att fortsatt vara ledande i branschen.

Borgunda-koncernen är ett helägt familjeföretag, har verksamheter idag som innefattar bygghandel, husproduktion, träförädling, logistik, och fastighetsutveckling. Vi finns representerade idag över hela Skaraborg och omsätter cirka 500 miljoner och är 125 anställda.

Tjänsten är heltid och tillsätts omgående, urval sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen, så vänta inte med din ansökan utan ansök redan idag, Varmt välkommen! 

Skicka ansökan till [email protected] 

Sista ansökningsdag 30:e April 2024.

Ansök genom formulär

Ange email som vi kan kontakta dig på samt hålla dig uppdaterad kring ansökan.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ladda upp ditt CV genom att dra din fil till rutan ovanför, tillåtna filer är PDF, DOC, ODS, ODT, TXT och en filstorlek på max 2mb
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp ditt personliga brev genom att dra din fil till rutan ovanför, tillåtna filer är PDF, DOC, ODS, ODT, TXT och en filstorlek på max 2mb

Kontakta oss