Borgunda söker Köksdesigner och Säljare av Premiumkök

Vi söker en passionerad och erfaren köksdesigner som har förmågan att entusiastiskt sälja premiumkök, badrum och garderober i vårt centralt belägna showroom i Skövde City. 

Rollen som kökssäljare hos oss i vår utställning innebär ansvar för försäljning av kök- och badrumsinredning samt vitvaror, skjutdörrar mm till våra konsumentkunder och avtalskunder för renovering samt nybyggnation. Vi vill ge våra kunder bästa möjliga service genom professionell rådgivning, planering samt uppritning i vårt köksritningsprogram Winner. 

Kvalifikationer. 

Du har flerårig erfarenhet av försäljning av liknande produkter till konsument. Kunskap i köksritningsprogrammet Winner samt produktkännedom om köks- och badrumsinredningar från Ballingslöv är meriterande men inte något krav. Det är viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga samt förmågan att kunna uttrycka dig i tal och skrift. 

Personliga kvalifikationer. 

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en kreativ och driven säljare med social och ödmjuk framtoning. Du trivs med att arbeta självständigt och i en liten grupp mot satta mål. Du är noggrann och har en väl utvecklad förmåga att möta olika personligheter, lyhörd för kundernas behov samt har förmågan att självständigt söka relevant information på egen hand. 

Att arbeta på Borgunda. 

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb, arbete i en engagerad, generös och målinriktad koncern. Yrkesmässig utveckling i ett expansivt familjeföretag. 

Tjänsten. 

Arbetstider, för att hålla en hög servicegrad så baseras dessa på utställningens öppethållande – se www.borgunda.se under kontakter. 

Borgunda-koncernen är ett helägt familjeföretag, har verksamheter idag som innefattar bygghandel, husproduktion, träförädling, logistik, och fastighetsutveckling. Vi finns representerade idag över hela Skaraborg och omsätter cirka 500 miljoner och är 125 anställda. 

Tjänsten är heltid och tillsätts omgående, urval sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen, så vänta inte med din ansökan utan ansök redan idag, Varmt välkommen! 

Skicka ansökan till [email protected] 

Sista ansökningsdag 14:e December 2023.

Ansök genom formulär

Ange email som vi kan kontakta dig på samt hålla dig uppdaterad kring ansökan.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ladda upp ditt CV genom att dra din fil till rutan ovanför, tillåtna filer är PDF, DOC, ODS, ODT, TXT och en filstorlek på max 2mb
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp ditt personliga brev genom att dra din fil till rutan ovanför, tillåtna filer är PDF, DOC, ODS, ODT, TXT och en filstorlek på max 2mb

Kontakta oss